Connect with us

Hirdetés

technokrata

Panasonic FX3: képstabilizátoros 6 MP-es kamera

Laptop

Panasonic FX3: képstabilizátoros 6 MP-es kamera

A Panasonic új, szuperkompakt digitális fényképezőgépe, a LUMIX DMC-FX3, 6 megapixeles érzékelővel és 3-szoros optikai zoomos LEICA DC objektívvel szerelt, emellett rendelkezik optikai képstabilizátorral, valamint ISO 1600 maximum értékű nagy érzékenységű üzemmóddal.


A Panasonic az optikai képstabilizációs rendszert – a MEGA O.I.S.-t – a nagy zoomos modellek mellett a közelmúltban az egészen kisméretű kompakt fényképezőgépek esetében is meghonosította. Ennek a technológiának köszönhetően a kéz remegéséből adódó elmosódás jelensége teljesen kiküszöbölhető, mindennemű minőségromlás bekövetkezése nélkül. Az új DMC-FX3 nagy érzékenységű funkciója révén jut további előnyökhöz, mely lehetővé teszi képek készítését akár ISO 1600 értékre beállított maximális érzékenységgel. Ez az üzemmód – a MEGA O.I.S. mellett – egy újabb, az elmosódás kiküszöbölésére szolgáló eszköz, mely rövidebb záridő alkalmazásával sötétebb környezetben (például beltéren) is lehetővé teszi a mozgó tárgyak, személyek (például gyerekek vagy háziállatok) mozgásából adódó elmosódás kiküszöbölését.

Ami a képfeldolgzó elektronikát illeti, a Venus Engine Plus LSI nagyteljesítményű és alacsony energiafelhasználású képfeldolgozó rendszerként van jelen, mely gyors működést és kiváló képminőséget nyújt. Az FX3 beépített memóriával is rendelkezik, melynek kapacitása 13,5 MB. Ezen túlmenően a készülék hosszabb akkumulátor üzemidővel bír: 320 felvétel készítésére képes egyetlen feltöltéssel (CIPA), így egy egész napos aktív fotózás vagy akár egy hosszabb utazás alkalmával sem könnyű kifullasztani. Természetesen mozgóképek rögzítésére is lehetőség van; a normál VGA formátumon kívül a wide VGA formátumban történő felvételkészítés is adott, ezáltal a szélesképernyős TV-n való zavaró sávok nélküli tökéletes megjelenés is biztosított.

A készülék ezüst és fekete színekben lesz kapható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés