Connect with us

Hirdetés

technokrata

Logitech Driving Force EX kormánykerék

Laptop

Logitech Driving Force EX kormánykerék

A Logitech az E3 szakkiállítás keretein belül bemutatta a PlayStation 2 platformhoz készült Logitech Driving Force EX kormánykereket.


A Logitech új terméke kétféle csatolóval van ellátva: a szabványos PlayStation 2 játékvezérlőkhöz való dugóval, hogy a kormány bármilyen PlayStation 2 játékkal használható legyen; és egy USB dugóval, melynek révén a Logitech Driving Force EX tökéletesen valósághű force feedback hatást gyakorol.

A manapság forgalmazott legtöbb autóvezetős játék – USB csatlakozáson keresztül – támogatja a force feedback technológiát. A force feedback hatására a kormánykerék valósághűen ellenáll a vezető irányításának, ahogy a jármű bukkanókra, emelkedőre vagy gödörbe hajt. A Logitech Driving Force EX kormánykerék még az olyan játékoknál is, amik nem használják ki az USB adta lehetőségeket, kényelmes és pontos vezetési élményt biztosít, hagyományos vibrációs hatásokkal kiegészítve.

A Driving Force EX kormánykerék a Logitech ipari-tervező gárdájának legfrissebb innovációit dícséri. A gyártás során gázhajtású befecskendezős öntési eljárást használtak, így a kerék egyetlen, illesztések nélküli, strapabíró darabból áll. Mivel a mostanában kapható legtöbb kormánykerék egy első és egy hátsó félkerék-öntvény összeillesztésével születik, a Logitech egyetlen robusztus darabból álló terméke ezekhez képest különösen merev és jó minőségű. Az illesztések és élek teljes hiánya megkíméli a játékost a hamis vibrációktól, így a force feedback élmény a szokásosnál is valószerűbbé válik.

A Logitech Driving Force EX keréken két gumifelületű kapaszkodó van, amik teljesen körbeveszik a kerék anyagát, így biztos és kényelmes tartást adnak. A csomagban van még egy kisúlyozott talapzatra szerelt gáz- és fékpedál, a kormányra szerelve pedig két sebességváltókar. A kormányon megtalálhatóak a szokásos játékvezérlő gombok, valamint egy D-pad, amivel a játék beállításaiban és menüiben könnyűszerrel navigálhatunk.

Ár és elérhetőség
A Logitech Driving Force EX kormánykerék az internetes áruházakban és a boltok polcain is szeptemberben jelenik majd meg (Európában és az Amerikai Egyesült Államokban egyaránt). Javasolt fogyasztói ára még nem ismert.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés