Connect with us

Új digitális tévécsomag a UPC Directen

Laptop

Új digitális tévécsomag a UPC Directen

Plusz hét új tévéadás indul a műholdas digitális szolgáltatásban: AXN, Viasat History, Viasat Explorer, Boomerang, Cartoon Network, TCM és Private Blue.

A UPC Magyarország április 15-étől egy újabb, hét tévéadást tartalmazó csomag bevezetésével jelentősen kibővíti a UPC Direct digitális műholdas televíziós szolgáltatás kínálatát. A Plusz csomagban két új dokumentumcsatorna (Viasat History és Viasat Explorer), az AXN akciócsatorna, az esti filmeket sugárzó TCM, a Private Blue erotikus adása, valamint két gyermekcsatorna válik elérhetővé: a Cartoon Network mellett a hazánkban elsőként a UPC Direct előfizetők számára látható Boomerang. Az új kiegészítő csomagot a Családi csomag előfizetői havi bruttó 1250 forintért rendelhetik meg. Az újabb bővítés révén a legszélesebb közönség számára a UPC Direct nyújtja a legteljesebb televíziós választékot Magyarországon.

A hazai minőségi, sokcsatornás, digitális műholdas televíziózást megteremtő, idén 5 éves szolgáltatást a UPC az előfizetői igények alapján szeretné még tovább bővíteni. A UPC Direct szolgáltatás az elérhető legjobb kép- és hangminőség mellett a mindenkori legváltozatosabb tartalmat igyekszik biztosítani előfizetőinek. A UPC ezért 2005. április 15-étől egy újabb szolgáltatás-csomagot indít. Az új Plusz csomag – a Családi elnevezésű alapcsomag kínálatán túlmenően – további hét új tematikus tévéadást tartalmaz, 3-tól 99 éves korig, többféle nézői érdeklődésnek megfelelve.

A UPC Direct előfizetői április 15-étől május 4-éig szabadon megismerkedhetnek az új Plusz csomag teljes tartalmával. Ebben a kéthetes időszakban ugyanis valamennyien ingyenesen nézhetik az összes új csatornát. Ezt követően a hétcsatornás plusz tartalom havi bruttó 1.250 forintért rendelhető meg a Családi csomag mellé.

A UPC Direct, a 2000 őszén, hazánkban legelsőként elindított digitális televíziós szolgáltatás az elmúlt időszakban a sokcsatornás televíziózás szerves részévé vált, sőt, több mint 140 ezres előfizetői tábora révén már a legnagyobb kábelszolgáltatók mellé sorakozott fel, hiszen a harmadik legnagyobb ügyfélkörrel rendelkezik.

„A Plusz csomag elindítása újabb mérföldkő a digitális műholdas televíziós szolgáltatás fejlődésében.” – mondta a UPC Direct teljes kelet-európai tevékenységét irányító Srankó Balázs. „Miután már kialakítottuk a magyar és a nemzetközi televíziózás legjobbjait felvonultató, teljes körű alapkínálatot – tette hozzá –, most arra törekszünk, hogy a továbbiakban a legkényesebb elvárásoknak is megfelelve, még tartalmasabb szórakozást és még szélesebb körű ismereteket nyújtsunk.”

Juhász Gyula, a UPC Magyarország műholdas televíziós üzletágának vezetője leszögezte: „A Családi és a Plusz csomag összesen 56 tévéadásával és további 5 prémiumcsatornával a UPC Direct egyedülálló választékot nyújt Magyarországon, az ország bármely szegletében, akár a legkisebb faluban is, digitális minőségben.”

Alexander Oudendijk, a SES ASTRA műholdas társaság alelnöke és kereskedelmi vezetője a UPC bejelentését úgy kommentálta: „Örömünkre szolgál, hogy a UPC Direct Plusz csomagjának elindításához mi is hozzájárulhattunk azzal, hogy a UPC rendelkezésére bocsátottunk egy negyedik transzpondert is. Az ASTRA elkötelezett a közép-kelet-európai piac további fejlesztése iránt, ezért fontos számunkra a szoros partneri kapcsolat a UPC Directtel, a térség vezető fizető-tévés szolgáltatásával.”Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő