Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új digitális tévécsomag a UPC Directen

Laptop

Új digitális tévécsomag a UPC Directen

Plusz hét új tévéadás indul a műholdas digitális szolgáltatásban: AXN, Viasat History, Viasat Explorer, Boomerang, Cartoon Network, TCM és Private Blue.

A UPC Magyarország április 15-étől egy újabb, hét tévéadást tartalmazó csomag bevezetésével jelentősen kibővíti a UPC Direct digitális műholdas televíziós szolgáltatás kínálatát. A Plusz csomagban két új dokumentumcsatorna (Viasat History és Viasat Explorer), az AXN akciócsatorna, az esti filmeket sugárzó TCM, a Private Blue erotikus adása, valamint két gyermekcsatorna válik elérhetővé: a Cartoon Network mellett a hazánkban elsőként a UPC Direct előfizetők számára látható Boomerang. Az új kiegészítő csomagot a Családi csomag előfizetői havi bruttó 1250 forintért rendelhetik meg. Az újabb bővítés révén a legszélesebb közönség számára a UPC Direct nyújtja a legteljesebb televíziós választékot Magyarországon.

A hazai minőségi, sokcsatornás, digitális műholdas televíziózást megteremtő, idén 5 éves szolgáltatást a UPC az előfizetői igények alapján szeretné még tovább bővíteni. A UPC Direct szolgáltatás az elérhető legjobb kép- és hangminőség mellett a mindenkori legváltozatosabb tartalmat igyekszik biztosítani előfizetőinek. A UPC ezért 2005. április 15-étől egy újabb szolgáltatás-csomagot indít. Az új Plusz csomag – a Családi elnevezésű alapcsomag kínálatán túlmenően – további hét új tematikus tévéadást tartalmaz, 3-tól 99 éves korig, többféle nézői érdeklődésnek megfelelve.

A UPC Direct előfizetői április 15-étől május 4-éig szabadon megismerkedhetnek az új Plusz csomag teljes tartalmával. Ebben a kéthetes időszakban ugyanis valamennyien ingyenesen nézhetik az összes új csatornát. Ezt követően a hétcsatornás plusz tartalom havi bruttó 1.250 forintért rendelhető meg a Családi csomag mellé.

A UPC Direct, a 2000 őszén, hazánkban legelsőként elindított digitális televíziós szolgáltatás az elmúlt időszakban a sokcsatornás televíziózás szerves részévé vált, sőt, több mint 140 ezres előfizetői tábora révén már a legnagyobb kábelszolgáltatók mellé sorakozott fel, hiszen a harmadik legnagyobb ügyfélkörrel rendelkezik.

„A Plusz csomag elindítása újabb mérföldkő a digitális műholdas televíziós szolgáltatás fejlődésében.” – mondta a UPC Direct teljes kelet-európai tevékenységét irányító Srankó Balázs. „Miután már kialakítottuk a magyar és a nemzetközi televíziózás legjobbjait felvonultató, teljes körű alapkínálatot – tette hozzá –, most arra törekszünk, hogy a továbbiakban a legkényesebb elvárásoknak is megfelelve, még tartalmasabb szórakozást és még szélesebb körű ismereteket nyújtsunk.”

Juhász Gyula, a UPC Magyarország műholdas televíziós üzletágának vezetője leszögezte: „A Családi és a Plusz csomag összesen 56 tévéadásával és további 5 prémiumcsatornával a UPC Direct egyedülálló választékot nyújt Magyarországon, az ország bármely szegletében, akár a legkisebb faluban is, digitális minőségben.”

Alexander Oudendijk, a SES ASTRA műholdas társaság alelnöke és kereskedelmi vezetője a UPC bejelentését úgy kommentálta: „Örömünkre szolgál, hogy a UPC Direct Plusz csomagjának elindításához mi is hozzájárulhattunk azzal, hogy a UPC rendelkezésére bocsátottunk egy negyedik transzpondert is. Az ASTRA elkötelezett a közép-kelet-európai piac további fejlesztése iránt, ezért fontos számunkra a szoros partneri kapcsolat a UPC Directtel, a térség vezető fizető-tévés szolgáltatásával.”



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés