Connect with us

technokrata

Bővülő szolgáltatások az Albacomp Rt. konzultációs üzletágában

Laptop

Bővülő szolgáltatások az Albacomp Rt. konzultációs üzletágában

A csoport tanácsadói különös figyelmet fordítanak az ügyfelek specifikus igényeire és elvárásaira.

Az idén 20 éves Albacomp Rt., a magyarországi informatikai piac egyik vezető vállalata stratégiai csoporttal bővítette konzultációs üzletágát. Az üzletág az alkalmazásfejlesztési és rendszerbevezetéshez, üzleti intelligenciához kapcsolódó tevékenység mellett ezentúl stratégiai informatikai tanácsadási szolgáltatásokat is nyújt ügyfeleinek. A konzultációs üzletág, ezen belül az újonnan megalakult informatikai stratégiai csoport alapvető célkitűzése, hogy valóban átfogó, magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítson mind az üzleti szféra, mind pedig az államigazgatás szereplői részére.

A csoport tanácsadói különös figyelmet fordítanak az ügyfelek specifikus igényeire és elvárásaira, ennek megfelelően testre szabott megoldásokat kínálnak a szervezetek, intézmények előtt álló informatikai feladatok végrehajtásához. Az informatikai stratégia csoport rendelkezésére álló módszertanok hatékonyan támogatják a projektek legjobb gyakorlat szerinti lebonyolítását.

„Az Albacomp az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt fektet szolgáltatási portfoliójának bővítésére, amely törekvés részeként tavaly létrehoztuk konzultációs üzletágunkat.” – nyilatkozta Deme Csaba, az Albacomp Rt. kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettese. „A vállalat fejlődésének kulcsfontosságú eleme a szolgáltatási terület erősítése, ezért alakult meg most az informatikai stratégiai csoport. Az új csoporttal szemben nagyok az elvárásaink: nem csupán az ebből a területből származó árbevétellel számolunk, hanem azzal is, hogy munkájuk révén a többi üzletág árbevétele is növekedni fog.” – tette hozzá Deme Csaba.

„Nagy a verseny az informatikai és stratégiai tanácsadás terén, de az Albacomp informatikai stratégiai csoportjának van egy óriási előnye a konkurenciához képest. Az Albacomp ugyanis – hazai viszonylatban szinte egyedülálló módon – az informatikai palettának szinte minden elemére tud megoldást kínálni. Így a most hozzánk érkezett szakemberek feladata az lesz, hogy éljenek ezzel a versenyelőnnyel.” – mondta el Strommer Pál, az Albacomp Rt. konzultációs vezérigazgató-helyettese.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu