Connect with us

Hirdetés

technokrata

NEC AccuSync LCD72VM: 17 colos, belépő kategóriás, modern multimédiás monitor

Laptop

NEC AccuSync LCD72VM: 17 colos, belépő kategóriás, modern multimédiás monitor

Immár hazánkban is elérhető a továbbfejlesztett AccuSync termékcsalád új tagja, a 17 colos NEC AccuSync LCD72VM, mely az NEC AccuSync LCD71VM-et váltja fel, és különösen az otthoni-, és a kisirodai felhasználókat célozza meg.


A modell egyik jellemző tulajdonsága a kiemelkedő ár/érték arány. A termék megjelenése is vonzó: a fekete ház, és a keskeny, ezüst színű keret tökéletes kiegészítője egymásnak. Technikai paramétereivel és sokoldalúságával az AccuSync LCD nagy benyomást tett a költségtudatos otthoni felhasználókra, és a SoHo piacra egyaránt. Az NEC AccuSync LCD72VM alkalmas általános otthoni-, irodai-, és multimédiás alkalmazásra egyaránt.

Bár a 15 colos, 17 colos és 19 colos NEC AccuSync termékcsalád tagjai belépő kategóriás monitorok, mégis olyan funkciókat biztosítanak, melyek lehetővé teszik, hogy a paramétereket kényelmesen, vagy teljesen automatikusan állíthassuk be. A mellékelt NaViSet szoftver, mely minden NEC monitorhoz jár, illetve ingyen letölthető, lehetővé teszi, hogy a monitor paramétereit távolról is könnyedén és gyorsan, az egér és a billentyűzet segítségével állíthassuk be. Az LC displaybe integrált NTAA (Non Touch Auto Adjusent) funkció minden egyes bekapcsolásnál automatikusan ellenőrzi a beállításokat.

Az NEC AccuSyncLCD72VM technikai paraméterei
-Az NEC AccuSync LCD72VM 338 x 270 mm-es aktív képernyőmérettel bír.
-A termék felbontása 1.280×1.024 pixel 60 Hz-en optimális.
-A 16,2 millió színt megjeleníteni képes displayt 250 cd/m2 fényerő, és 450:1-hez magas kontrasztarány támogatja.
-Az NEC AccuSync LCD72VM 160 fokos horizontális, és 145 fokos vertikális képlátószöggel rendelkezik (5:1 kontrasztarányon).
-A technológia számos standard irodai-, és multimédia alkalmazást biztosít mind az otthoni-, mind az irodai felhasználónak.
-Az NEC AccuSync LCD72VM multimédiás képességeit standard beépített hangszórók támogatják.
-A csupán 16 ms-os válaszidővel rendelkező 17 colos LCD tökéletes reprodukciós minőséget garantál, a mozgóképet remegés nélkül játssza le abban az esetben is, ha a képernyőn megjelenített kép nagyon gyorsan változik, jellemzően például DVD lejátszás során.
-A belépő kategóriás monitorok értékesítésénél a működtetési költségek mellett a formatervezés játszik döntő szerepet.
-A technikai specifikációk mellett az NEC AccuSync LCD72VM ebből a szempontból is abszolút meggyőző.
-A fekete ház, és a keskeny ezüst keret ízléses kombinációja nem csupán erőteljes vizuális hatást biztosít, hanem rugalmasan alkalmazkodik bármely munkakörnyezethez is.
-Az új NEC AccuSync LCD72VM megfelel minden jelenleg kötelező normának, többek közt például az ISO 13406-2-nek. A termék rendelkezik CE, TÜV GS, TCO´99 és TÜV ERGONOMIE igazolásokkal is.
-Fontos érv az NEC-Mitsubishi monitorok mellett, hogy az NEC-Mitsubishi Electronics Display Europe 3 év helyszíni garanciát biztosít.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés