Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az ATEN bemutatta a CN-6000 KVM on the Net fejlesztett változatát

Laptop

Az ATEN bemutatta a CN-6000 KVM on the Net fejlesztett változatát

Az ATEN bejelentette a CN-6000 KVM on the Net kapcsoló fejlesztett változatát, amely lehetővé teszi a hálózati adminisztrátorok számára, hogy LAN vagy WAN hálózatról, vagy akár az Internetről elérjenek egy számítógépet.

Az új ˝Multi-Sysadmin Remote Login˝ funkció akár 16 adminisztrátornak biztosítja egyidejűleg a szerverek irányítását az Interneten keresztül, amely jelentős fejlesztés az előző verzióhoz képest, hiszen az csak egy távoli adminisztrátort támogatott. A ˝Multi Sysadmin Remote Login˝ akár 64 felhasználót, és több párhuzamos távoli elérést támogat.


Az IP alapú vezérlés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a folyosó végéről, az utcáról, vagy a világ másik feléről irányítsák telepített rendszereiket.

A CN-6000 böngészőalapú kliens szofvere minden platformon működőképes, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhonnan csatlakozhassanak a rendszerhez az Interneten keresztül. Fejlett biztonsági technológiáival a KVM on the Net jelszavas védelmet, fejlett titkosítást, kifinomult felhasználószűrést és felhasználókezelést, rejtett módot, és automatikus kizárást biztosít a távoli elérés biztonságának érdekében.

Az ATEN CN-6000 a dolgozók és az iroda közötti távolságot hivatott áthidalni, időt, és az utazási költségek csökkentésével pénzt takarítva meg a cégeknek.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés