Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Creative új MuVo2 lejátszója több zenét ígér kevesebb helyen

Laptop

A Creative új MuVo2 lejátszója több zenét ígér kevesebb helyen

A Creative újrafogalmazza az MP3 hordozhatóságát az eddigi legkisebb merevlemez alapú MuVo-val, amely akár 850 számot tárolhat, nagysebességű PC-s kapcsolattal rendelkezik, MP3 és WMA teljesítménye felső kategóriás, valamint külleme is feltűnő.

A Creative bejelentette az új Creative MuVo2 személyi digitális audio lejátszót. Az 1,5 GB kapacitású mikro-merevlemez köré épített, gyors letöltéseket biztosító USB 2.0 szabványú csatlakozással rendelkező lejátszó egyedülálló megoldást nyújt a személyi szórakoztatás terén, kombinálva a hatalmas tárkapacitás, kiváló MP3 vagy WMA hangminőség, és a kis méret – mindössze 66×66 milliméter – előnyeit. Ezen kívül kitűnő eszköz adatátvitelhez, adatok megosztásához.

A Creative MuVo2 új kategóriát nyit az MP3 lejátszók között. Elegáns, ultrakompakt négyzetalakú borítása mögött egy kisméretű, hatalmas, 1,5GB-os kapacitású merevlemez rejtőzik – 850 zeneszámra, vagy dokumentumok, fotók, előadások óriási gyűjteményére elegendő kapacitással. A nagysebességű fájlátvitelt az USB 2.0-ás interfész garantálja, a Creative MediaSource program pedig a hanganyagok egyszerű, de hatékony átalakítását, archiválását és rendszerezését teszi lehetővé PC-n keresztül. Mindezeket a funkciókat gyorsan és könnyen kezelhetjük a kék háttérvilágítással rendelkező LCD kijelzőn megjelenő intuitív kezelőfelület ikonalapú műveleteinek segítségével. A részletekre kiterjedő odafigyeléshez hozzátartozik a tartozékként mellékelt Neodymium mágnesű fejhallgató által szolgáltatott csúcsminőségű hangélmény is.

“A MuVo2 a valódi minőség és teljesítmény definíciója” – magyarázza Julie McGuire, a Creative európai MP3 üzleti menedzsere. “A Creative alkotta meg az eredeti MuVo-t, és folytatja a koncepció teljesítményének és stílusának új alapokra helyezését.”

“Az embereknek nem lesz többé szüksége házilag összeállított kazettákra, CD-kre utazás közben” – folytatta, “Mivel a MuVo2 segítségével az összes hanganyagukat magukkal vihetik. Ez a minőség, teljesítmény és kapacitás ideális kombinációja.”

“A külseje megkülönbözteti, és hihetetlenül kifinomulttá teszi, mindezt pedig kiváló praktikussággal ötvözi. Például 25 óra MP3 (vagy 50 óra WMA) tárolására alkalmas, és 4 sávos hangszínszabályzója van, 4 alapbeállítással. A tölthető és kivehető lítium-ion akkumulátorral akár 10 órányi folyamatos zene szolgáltatására képes, valamint tartozéka egy övcsipesszel ellátott hordtáska is a gyaloglás közbeni zenehallgatáshoz.”

“A MuVo2 szívós, jól néz ki, és praktikus” – folytatta. “Azoknak, akik hatást akarnak kelteni, ez az előremutató irány a személyi szórakoztatás és digitális tárolás terén.”



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés