Connect with us

technokrata

HP: először SuSE-val

Laptop

HP: először SuSE-val

A Hewlett Packard elsőként SuSE Linux Enterprise Server fürtön futtatta az Oracle Applications Standard Benchmark teljesítménytesztet.

A HP-nek a Proliant szerveren Linux alatt elsőként sikerült futtatnia az Oracle Applications Standard Benchmark (OASB) programját. A HP ezzel újból bebizonyította, hogy szabványos szerverekből épített Linux fürtökön kiválóan lehet vállalatkritikus adatbázis-alkalmazásokat futtatni.

˝Vállatai ügyfeleinknek egy ideális megoldás nyújt a ProLiant szerveren futó SuSE Linux Enterprise Server ahhoz, hogy alacsony költségek mellet kiváló teljesítménnyel tudják futtatni az Oracle E-Business Suite programcsomagot.˝ – jelentette be Martin Fink, a HP linuxos részlegének vezetője.

Az első linuxos fürtökön alapuló OSAB benchmarkhoz egy 2-csomópontos, második generációs HP ProLiant DL580 fürtön futó, UnitedLinux alapú SuSE Linux Enterprise Server 8-at használtak, amin 11.5.6-os Oracle E-Business Suite, Oracle 9i adatbázis és v9.2.0.1 verziójú Real Application Clusters futott. Az elért legmagasabb eredmény 6832 konkurens felhasználó volt, 1,24 másodperces átlagos várakozási idő mellett.

˝Ez a teljesítményteszt nem jöhetett volna létre, ha nem dolgozott volna szorosan együtt a HP, az Oracle és a SuSE Linux.˝ – mondta Uwe Heine, a SuSE Linux partnerkapcsolati igazgatója. ˝Vállalati ügyfeleink most világosan láthatják a közös HP, Oracle és SuSE Linux megoldásnak a teljesítményét és alacsony költségét.˝Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle