Connect with us

Hirdetés

technokrata

Citrix: MetaFrame XP Presentation Server Feature Release 3, MetaFrame Conferencing Manager

Laptop

Citrix: MetaFrame XP Presentation Server Feature Release 3, MetaFrame Conferencing Manager

Az új termékek nagymértékben skálázható, rugalmas és biztonságos hozzáférési infrastruktúra megoldásokat és alkalmazás conferencing tulajdonságokat nyújtanak.

A Citrix Systems a hozzáférés infrastruktúra megoldások szállítója bejelentette a Citrix MetaFrame XP Presentation Server, Feature Release 3, és a Citrix MetaFrame Conferencing Manager forgalomba hozását. Ezek az új termékek a Citrix MetaFrame Access Suite teljes mértékben integrált elemei, amely biztonságos, egy pontból történő hozzáférést biztosít a vállalati IT erőforrásokhoz.

A Citrix MetaFrame XP Presentation Server a leggyakrabban használt presentation server a világon, melyet gyakorlatilag bármilyen testre szabott vagy kereskedelmileg csomagolt Windows vagy Web alkalmazás központi menedzselésére, és ezekhez történő hozzáférésre terveztek bármilyen kliens eszközön és hálózati kapcsolaton keresztül. Mint a Citrix MetaFrame Access Suite alapja, a Citrix MetaFrame XP Presentation Server Feature Release 3, fokozott biztonságot, teljesítményt, skálázhatóságot, nyomtatási jellemzőket, egyszerű felhasználást és kezelést biztosít, valamint hitelesítetten működik Microsoft Windows Server 2003-on.

A Citrix MetaFrame Conferencing Manager a MetaFrame XP Presentation Serverrel együtt használva dinamikus alkalmazás conferencing jellemzőket nyújt, amely lehetővé teszi a felhasználói csoportok számára az egyes tagok tartózkodási helyétől függetlenül, hogy párhuzamosan és együttműködve dolgozhassanak ugyanazon alkalmazásokon és dokumentumokon. A Microsoft Outlookkal történő integráción keresztül, és a valós idejű alkalmazás conferencing előnyeivel a hagyományos konferencia hívások interaktív munkafolyamatokká alakíthatók át, az egyszerű felépítés és a minimális konfiguráció összes előnyével.

Ár és elérhetőség

A MetaFrame XP Presentation Server, Feature Release 3, angol, japán, német, francia és spanyol nyelven kapható. A 15 felhasználós párhuzamos licenc áttérés kezdő csomag 2.475 dolláros ajánlott kiskereskedelmi ártól kapható. A MetaFrame Conferencing Manager is elérhető 99 dollár/párhuzamos felhasználói licenc javasolt kiskereskedelmi ártól angol, japán, német, francia és spanyol verzióban. Mindkét termék tartalmazza a Citrix Subscription Advantage-t, amely automatikus hozzáférést nyújt a legújabb termék frissítésekhez és továbbfejlesztésekhez.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés