Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már kapható az Adobe Acrobat 6.0

Laptop

Már kapható az Adobe Acrobat 6.0

Forgalomba került az Adobe Acrobat 6.0 termékcsalád; a béta felhasználók dicsérik az egyszerű és megbízható Adobe PDF készítést, a csoportmunkát és az eredményeket.

Az Adobe bejelentette, hogy már kapható az Adobe Acrobat 6.0 termékcsalád, amely a vállalat egyik legfontosabb szoftver alkalmazásának jelentős továbbfejlesztése. Az új Acrobat 6.0 családdal a munkacsoportok, illetve az üzleti, a kreatív és a műszaki szakemberek hatékonyan állíthatják elő, oszthatják meg, korrigálhatják, és archiválhatják a PDF formátumú file-okat.

Az új Acrobat 6.0 család — Acrobat 6.0 Professional, Acrobat 6.0 Standard és Acrobat Elements — a konkrét felhasználói igényeket különböző szinten elégíti ki a felkínált funkciókkal. A legátfogóbb termék, az Acrobat 6.0 Professional segítségével az összetett, vagy grafikailag gazdag szedésekkel dolgozó üzleti, kreatív és műszaki szakemberek dokumentumcsere és csoportmunka folyamataikat javíthatják. Az Acrobat 6.0 Standard segítségével a munkacsoportok beszédes eszközökkel, és egy új, feladathoz kötött felülettel egyszerűbbé tehetik a dokumentumok korrektúráját. A csak mennyiségileg licencelhető Acrobat Elements termék segítségével a nagyvállalatok az olcsó Adobe PDF készítés lehetőségével ruházhatnak fel minden munkaállomást, ami megbízható dokumentumtovábbítást teszt lehetővé. A vállalkozások az Acrobat család minden tagjával dokumentum prezentációnál a PDF, adatcserénél pedig az XML erősségére építhetnek.

Ezen kívül az Adobe bejelentette, hogy már elérhető a széles körben elterjedt Adobe Reader 6.0 program, az ingyenes Acrobat Reader továbbfejlesztése és új nevet viselő változata. A számos munkaállomás és mobil eszköz platformot is támogató Adobe Reader az üzleti dokumentumoktól és űrlapoktól a Photoshop Album diabemutatókon át az elektronikus könyvekig, és a beágyazott multimédiáig a legjobb alkalmazás Adobe PDF tartalom megtekintéséhez, manipulálásához és kinyomtatásához.

Egy érdekes számadat: 1993. évi bemutatása óta a vállalat a termékből több, mint fél milliárd példányt terjesztett.

Árak és beszerzési lehetőségek

Az angol nyelvű Acrobat 6.0 Professional és Acrobat 6.0 Standard for Windows 98 Second Edition (csak Acrobat 6.0 Standard), Windows NT Workstation 4.0 (6-os szervizcsomaggal), Windows 2000 Professional (2-es szervizcsomaggal), Windows XP Home, Professional és Tablet PC kiadás, illetve Mac OS X v10.2.2 már kapható. Az Acrobat 6.0 Professional kalkulált fogyasztói ára 125 900 Ft. A regisztrált Acrobat 4.0 és Acrobat 5.0 felhasználók 41 900 forintos kalkulált fogyasztói áron frissíthetnek Acrobat 6.0 Professional-re. Az Acrobat 6.0 Standard kalkulált fogyasztói ára 82 900 Ft. A regisztrált Acrobat 4.0 és Acrobat 5.0 felhasználók 27 900 forintos kalkulált fogyasztói áron frissíthetnek Acrobat 6.0 Standard-re. A termékeket az Adobe licenc programok keretében is be lehet szerezni.

Az Acrobat Elements Windows 98 Second Edition, Windows NT Workstation 4.0 (6-os szervizcsomaggal), Windows 2000 Professional (2-es szervizcsomaggal), és Windows XP Home, Professional és Tablet PC kiadása már kapható.

Az Acrobat 6.0 magyar nyelvű verziója 2003. harmadik negyedévében várható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés