Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Huawei Technologies elfoglalja helyét a magyar piacon telekommunikációs rendszereivel, eszközeivel

Laptop

A Huawei Technologies elfoglalja helyét a magyar piacon telekommunikációs rendszereivel, eszközeivel

Startol az üzlet Kelet-Európában – az RRC Hungary az első magyarországi disztributor.

A Huawei Technologies, a világ egyik legjelentősebb gyártója a telekommunikációs rendszerek, eszközök és az integrált hálózati megoldások területén, és az RRC Hungary, a telekommunikációs és mobil eszközökre szakosodott, moszkvai székhelyű pán-európai disztribútor magyarországi irodája Magyarországon elsőként disztribúciós megállapodást írtak alá – jelentették be a két vállalat képviselői pénteki közös sajtótájékoztatójukon. A Huawei-RRC megállapodás alapján az RRC disztribúciós jogokat szerzett a Huawei Quidway névvel jegyzett adatátviteli eszközeinek magyarországi forgalmazására.

A Huawei Technologies 1996 óta aktív résztvevője a FÁK piacnak, és a legutóbbi vállalati döntés értelmében közép-európai térségben is szerepet kíván vállalni. Mivel a Huaweinek még nincs Magyarországon képviselete, itt az RRC Hungary-nek kell biztosítania mind a technikai, mind a teljes kereskedelmi hátteret a Huawei termékek forgalmazásához.

Az RRC disztribúcióban a Huawei a Quidway márkanév alatt jegyzett adatátviteli eszközcsoportot (routereket, LAN kapcsolóeszközöket és access szervereket) értékesíti a magyar piacon. A Huawei kereskedelmi politikájának megfelelően termékeit csak az általa hivatalosan felhatalmazott partnerek értékesíthetik a térségben. Az RRC-vel történt szerződéskötés az első lépés e filozófia magyarországi megvalósításában. Így a Huaweinek – a Nyugat-Európai modellnek is megfelelő – jól átlátható szabályozott kereskedelmi csatornája épülhet ki Magyarországon is.

Az elkövetkező években a Huawei Technologies évről évre növekvő magyarországi bevételekkel számol. Középtávon a Huawei 2005-re a magyarországi adatátviteli termékek piacának legalább 20%-át kívánja termékeivel meghódítani.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés