Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adatvisszaállítás a Soft-Transtól

Laptop

Adatvisszaállítás a Soft-Transtól

Elveszett adatok visszaállítására, merevlemezek vizsgálatára illetve hálózatok közti file-kezelésre mind megoldást kínálnak a Soft-Trans által értékesített shareware/trialware szoftverek.

A GetDataBack a Windows file-rendszerek adathelyreállító szoftvere. Segítségével saját magunk szerezhetjük vissza a file-okat, ha vírusfertőzés, formázás, FDISK vagy meghibásodás esetén megsérül a merevlemez partíciós táblája, rendszerindító szektora, a FAT/MFT vagy a gyökérkönyvtár. Mindössze a meghibásodott meghajtót kell bekötnünk másodlagosként egy működő rendszerbe. FAT vagy NTFS file-rendszerhez eltérő verziót kell használnunk.

A DiskExplorer Windows-alapú lemezszerkesztő FAT-hoz vagy NTFS-hez. Használatával tüzetesebb vizsgálat alá vehetjük a meghajtót: azonnal a partíciós táblába, rendszerindító szektorba, FAT-ba/MFT-be ugorhatunk. Többféle nézet közti átváltásra van lehetőség. Segítségével szöveget, rendszerindító szektorokat, partíciós táblákat és almappákat kereshetünk a meghajtón.

A Captain Nemo rendszerek közti file-kezelő, amivel csatlakoztatás után a Novell, NT vagy Linux meghajtókhoz Windows rendszerből férhetünk hozzá, hálózat üzembe helyezése nélkül. A Captain Nero révén ezek a file-ok olvashatóvá, kereshetővé és megtekinthetővé válnak, továbbá a Windows meghajtóra másolhatjuk őket.

A fenti programokat az USA Nevada államában székelő Runtime Software fejleszti, magyarországi értékesítőjük a Soft-Trans Bt.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés