Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Star Wars és az Intel esete

Laptop

A Star Wars és az Intel esete

George Lucas látványtechnikával foglalkozó cége, az Industrial Light & Magic alaposan bevásárolt Intel P4-es processzorokkal ellátott munkaállomásokból.

Az Industrial Light & Magic (ILM), a Lucas Digital Ltd. LLC egyik részlege, 600 darab Pentium 4 processzoros animációs munkaállomás üzembe állításáról számolt be. Az ILM egyike annak a számos stúdiónak, amely az Intel technológiáit alkalmazva munkálkodik a filmgyártás jövőjén.

˝A vizuális effektusok világát hagyományosan az egyedi fejlesztésű rendszerek és szoftverek uralják˝ – nyilatkozta Cliff Plumer, az ILM műszaki vezérigazgató-helyettese. ˝Mi az ILM-nél egyre gyakrabban használunk Intel-alapú rendszereket az animációs és összeállítási folyamatokat támogató szoftverek választékának bővítésére. Az Intel processzoros asztali rendszerek jobb minőséget és nagyobb produktivitást nyújtanak számunkra, mivel ez a technológia a magasabb frekvenciaszint révén több ismétlést tud végrehajtani. Most már végre valóban a legmegfelelőbb operációs rendszerrel dolgozhatunk.˝



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés