Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent a Microsoft Jet Engine 4.0 SP8 a Windows 9x/NT4-hez is

Laptop

Megjelent a Microsoft Jet Engine 4.0 SP8 a Windows 9x/NT4-hez is

Az adatbázis-végrehajtó nyolcadik javítása elsősorban az Access adatbázis-kezelő végrehajtó motorjának biztonsági hibáit javítja.

Megjelent és letölthető a Microsoft Jet 4.0 nyolcadik javítása (SP8) a Windows 95, 98/SE és NT4 operációs rendszerekhez is.

A javítócsomag telepítése után az úgynevezett ˝sandbox mode˝ engedélyezésével lehetővé válik a nem biztonságos kifejezések blokkolása, miközben az Access minden funkciója működőképes marad.

Az Access a Microsoft Jet Expression Service-t használja, hogy kifejezéseket futtasson a különböző űrlapokon, riportokon, lekérdezéséken és hasonló helyeken. E kifejezések némelyike nem biztonságos, ugyanis jogosulatlan hozzáférést tesz lehetővé rossz szándékú felhasználók részére a számítógép erőforrásaihoz.

A Microsoft Jet Engine 4.0 SP8 ezen kívül az SP6 tavaly májusi, majd az SP7 beta ez év áprilisi megjelenése óta talált valamennyi hiba javítását is tartalmazza, és a Windows 2k/XP/S2k3 után végre a Windows 9x/NT4 felhasználói számára is hozzáférhető, miközben a Windows ME-hez továbbra is csak az SP7 használható.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés