Connect with us

technokrata

Erről bezzeg hallgat a Samsung!

note5 s pen

Kütyük

Erről bezzeg hallgat a Samsung!

Nem verték nagydobra, pedig a koreaiak megoldást találtak a Note5 egy kínos hibájára.

Tavaly mutatkozott be a Samsung Note5, amelyet sokan még házon belül is az abszolút csúcsmodellnek tartanak. A Note-széria védjegye a kezdetek óta az S Pen nevű tartozék. A kapacitív ceruza a generációk során egyre okosabb és fejlettebb lett, illetve szoftveres oldalról is igyekeztek minél jobban kihasználni a képességeit. Mindezeket a Note5-ben egy igen kínos bakival fejelték meg. Kiderült ugyanis, hogy az S Pen-t immár fordítva is be lehet tolni a neki kialakított nyílásba. Igen ám, csak ha ezt valaki megteszi, akkor kiszedni már nem tudja, mivel a stylus beleakad a normál esetben épp a rögzítésre szolgáló kis kampóba.

note5 alaplap

Aki erőszakkal próbálja kirángatni, az eltöri ezt a pöcköt, aki kicsit megfontoltabb, az ellátogat egy Samsung szervizbe és károsodás nélkül kiszedik. Nos, a koreaiakat nyilván nem hagyta nyugodni a téma, még ha első reakcióként csak annyit közöltek, hogy a használati útmutatóban is szerepel, hogy fordítva ne próbáljuk meg a helyére tenni az S Pen-t. Most kiderült, hogy a Samsung változtatott a stylus rögzítőszerkezetén, így az újabb gyártású Note5-ösök esetén ha fordítva toljuk be a ceruzát, akkor sem fog beleszorulni, illetve károsodás nélkül ki is tudjuk szedni onnan. Sajnos ez nem jelent sok vigaszt azoknak, akik már megvásárolták a Note5-öt, nekik továbbra is ügyelniük kell arra, nehogy fordítva helyezzék vissza a stylus-t.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd