Connect with us

Hirdetés

technokrata

Koktél: multimédia egy csomagban jelentős díjkedvezménnyel a T-Mobile-nál

Kütyük

Koktél: multimédia egy csomagban jelentős díjkedvezménnyel a T-Mobile-nál

A legújabb, képet, videofelvételeket kezelő, WAP és internet oldalak megtekintésére képes multimédiás mobiltelefonok nagy száma újszerű szolgáltatásokat és díjcsomagokat igényel a mobilszolgáltatóktól.

Magyarországi piacvezető mobilcégként ennek az igénynek megfelelve a T-Mobile ismét újszerű megoldással jelentkezik. A multimédiás készülékek képességeinek kihasználhatóságát nyújtó, számos szolgáltatást tartalmazó komplex multimédiás csomagokat vezet be Koktél néven.

A szeptember 1-től igényelhető új csomagok lényege, hogy az SMS, MMS, GPRS, e-mail, WAP és tartalomszolgáltatás egyben fizethetők elő, ezek együttes használatával a T-Mobile ügyfelei jelentős díjkedvezményt érhetnek el. A legnagyobb hazai mobilcégnél az előfizetők közel fél millió MMS telefont használnak, ezek meghatározó része beépített kamerával és e-mail klienssel is rendelkezik, ezért egyre nagyobb igény mutatkozik a képes üzenetküldésre, mobil e-mailezésre, összességében a Mobil Multimédiára.

A Koktél csomagok, a bennük foglalt szolgáltatások használata esetén legalább 50-60 százalékos kedvezményt nyújtanak. Az előfizetéses KoktélMini nagyjából 4.000, a KoktélMaxi 8.000 forintnyi értékű nem hangalapú mobilhasználatot kínál mindössze 1.500, illetve 2.500 forintért. Az előfizetéses és Domino kártyás Koktél csomagok közül előbbiek infoSMS és infoMMS szolgáltatásokat is tartalmaznak igen kedvező áron. Mindkét Koktél csomag további előnye, hogy előfizetésük esetén a hangpostán hagyott üzenetek a nap minden órájában díjmentesen hallgathatók meg. A csomagokra szeptember 1-jét követően a társaság márkaboltjai mellett a www.t-mobile.hu honlapon vagy a t-zones WAP-oldalon az online, valamint a 1230-as számon elérhető telefonos ügyfélszolgálaton lehet előfizetni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés