Connect with us

SEAT világpremier a Genfi Autókiállításon

newseatibiza002_x

Garázs

SEAT világpremier a Genfi Autókiállításon

SEAT világpremier a Genfi Autókiállításon

Az új Ibiza Genfben mutatkozott be a nyilvánosságnak, a SEAT újabb sikeres értékesítési hónapja után

A SEAT étkesítése világméretekben továbbra is kétszámjegyű növekedést produkált. Februárban a spanyol márka újabb ugrásszerű növekedést mutatott, a kiszállítások elérték a 31.800 egységet, ami 18,8%-os növekedést jelent 2016 azonos hónapjával összehasonlítva. Az év első két hónapjában az eladások 13,6%-kal emelkedtek, és elérték a 64.000 egységet.

Az értékesítés növekedése nagyon erős volt a márka piacainak többségén. Januárban és februárban Spanyolország volt a kiszállítások terén az első helyen 14.400 eladott gépkocsival, ez 24,5%-os növekedést jelent. Spanyolország ezzel megelőzte Németországot, ahol a növekedés 8,9% volt, és elérte a 11.900 egységet. Ezt követte az Egyesült Királyság, 21,3%-os növekedéssel és 5.600 darab eladott gépkocsival. A SEAT igen pozitív fejlődést ért el Mexikóban, a márka negyedik legnagyobb piacán (9,5%-os emelkedés és 4.600 eladott gépkocsi), illetve Olaszországban: 15,8%-os növekedés, és 3.300 étékesített autó.

“Nangyon elégedettek vagyunk az értékesítés első két havi alakulásával az. A márka kétszámjegyű növekedési mutatókat produkál egészében, és a legfőbb piacokon is, piaci részesedésünk tovább növekszik. A Genfi Autószalonon az Ibizával és termék offenzívánk új modelljeivel mutatkozunk be, és úgy hisszük, ezekkel ezt a lendületet az egész év folyamán fenntartjuk.”

– mondja a SEAT értékesítésért és marketingért felelős alelnöke, Wayne Griffiths.

newseatibiza001_x

A SEAT e számokat a Genfi Autószalonon jelentette be, mely nagyon speciális lesz a márka számára. Mindenekelőtt azért, mert az új SEAT Ibiza ötödik nemzedéke, a több mint 5,4 millió értékesített gépkocsival a spanyol márka legtöbbet eladott modellje a központi helyet foglalja el a SEAT genfi standján.

“A SEAT a konszolidáció és a növekedés időszakában van, és mi azért dolgozunk, hogy az iparágban az egyik legdinamikusabban fejlődő szervezetté váljunk. Az új Ibiza a márka számára nagy előrelépést jelenten majd, és arra hivatott, hogy fordulópontot hozzon saját szegmensében.”

– mondja Luca di Meo, a SEAT elnöke.

Ez újabb előrelépés a márka történetének legnagyobb termék offenzívájában. A kezdet a márka első szabadidő autója (SUV), az Ateca piacra dobása volt, amit a megújított Leon követett. Most az Ibiza következik, ami beteljesíti a márka három fő pillérének megerősítését. Ezt követően újabb modellek érkeznek, mint például a kompakt crossover, az Arona. Az idei év végéig minden új modell azt fogja eredményezni, hogy a SEAT lényegesen növelheti részesedését az európai piacokon. Mindezen túl az új modellek magukba foglalják az Xcellence változatokat is, mint a jelenlegi FR felszereltségi szint alternatíváját. Az Xcellence változatot azért hozták létre, hogy olyan új vevőket érjenek el, akik kifinomultabb és egyedibb jellegű formatervezést keresnek, mindezt egyesítve a kényelmesebb és okosabb funkcionális eszközökkel.

gva2017003_nyito_large

A döntő modell

A SEAT Ibiza ötödik nemzedékét Barcelonában fejlesztették ki, ami döntő lépés a SEAT jövőjére nézve. Először is azért, mert ezt az autót a Volkswagen-csoport legfejlettebb technológiájára, az MQB platformra (Modular Quer Baukasten) építették, ami mutatja a SEAT márka fontosságát a Volkswagen-csoporton belül. Ezt az új platformot első alkalommal alkalmazzák ebben a termék-szegmensben. Másodszor pedig azért, mert teljes egészében fejlett technológiával, látványos dinamizmussal és észrevehetően megnövelt belső térrel rendelkezik.

“Az új Ibiza magában hordozza a SEAT új genetikai tulajdonságait, és fantasztikusan dinamikus teljesítményt mutat. Az új, moduláris MQB A0 platformmal a SEAT Ibiza magasabb technológiai szintre lépett, és kényelmi szempontból észrevehetően megnövelt belső térrel és variálhatósággal rendelkezik.”

– mondja Matthias Rabe, a SEAT kutatási és fejlesztési alelnöke.

További Garázs

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő