Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dupla koronát kapot a What Car?-tól a Toyota Corolla

corolla

Garázs

Dupla koronát kapot a What Car?-tól a Toyota Corolla

Dupla koronát kapot a What Car?-tól a Toyota Corolla

Kettős sikert ért el az Egyesült Királyságban készülő Toyota Corolla a 2024-es rangos What Car? Awards díjátadón.

A Corolla Hatchback-kel az Év Családi Autója, a Corolla Touring Sports pedig az Év Kombi Autója díjat hozta el.  A nagy-britanniai gyártású modell elsöprő sikert aratott a zsűri berkeiben kitűnő ár-érték arányával és az ezzel ötvözött üzemanyag hatékonyságával.

A Toyota Corolla letarolta kategóriáját a 2024-es What Car? Awards díjátadón, ahol a Hatchback modell az Év Családi Autója, a Touring Sports változat pedig az Év Kombi Autója elismerést gyűjtötte be. Ez az autózás történetének egyik legismertebb és legsikeresebb márkájának hazai sikere, mivel mindkét autót Nagy-Britanniában gyártja a Toyota. Sikerüket azzal pecsételték meg, hogy ésszerű üzemeltetési költségeikkel, jó vezetési élményükkel, mindennapi praktikusságukkal és kiváló megbízhatóságukkal lenyűgözték a zsűrit.

Az új autók piacának számos részén tapasztalható költségspirálok ellenére a Corolla a még mindig ésszerű árakat kiemelkedő üzemanyag-hatékonysággal ötvözi. Azonban ez többről szól, mint az egyszerű számok. A Corolla megnyugtató kezelhetőséget kínál, és az egyik legjobban vezethető családi autó, ami csak kapható. Ráadásul felhasználóbarát utastere a tartósság érzését kelti, amit a Toyota kiváló megbízhatósági adatai is alátámasztanak.”

– fogalmazott a londoni díjátadón Steve Huntingford, a What Car? szerkesztője.

Huntingford ugyanilyen elánnal dicsérte a Touring Sports modellt is, és hozzátette: „Hatchback testvéréhez hasonlóan a Corolla Touring Sports is lenyűgöző menetkomforttal rendelkezik, egyszerre rugalmas és jól irányítható. Mindeközben hibrid technológiája egyszerre nyújt kiváló teljesítményt és kiemelkedő hatékonyságot. Kombi lévén mindez nem számítana, ha a praktikum terén csalódást okozna, de az utastér kiváló, és nagy, szögletes csomagtartót kapunk alacsony, sík padlóval, amely nagyszerű a nagy rakományok szállításához.”

Ezek a díjak nagyra értékelt megbecsülést jelentenek a Corolla modellcsaládunk számára. A mai Hatchback és Touring Sports a teljesítmény és a hatékonyság még erősebb egyensúlyát nyújtja legújabb hibrid rendszerünk révén – ami világelső technológiánk ötödik generációja. Ráadásul a TMUK-gyárainkban dolgozó szakképzett csapatok a legmagasabb színvonalon dolgoznak annak érdekében, hogy az ügyfelek biztosak lehessenek a kivételes minőség, a tartósság és a megbízhatóság terén, amit a piacvezető, akár 10 évig tartó nyugalmat biztosító garancia is tükröz.”

– fogalmazott a díjak kapcsán a Toyota nagy-britanniai kommunikációs vezetője.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés