Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jön az alkalmazás, amivel mindent megtalálhatsz Budapesten!

Dotkom

Jön az alkalmazás, amivel mindent megtalálhatsz Budapesten!

Legyen szó akár egy esti programról, egy hivatal nyitvatartási idejéről vagy egy közeli gyógyszertárról, az InfoBudapest segít!

A mobil applikációk térhódító évtizedében, egyre nagyobb prioritást élveznek a valóban okos és hasznos app-ok, legyen szó navigációs rendszerekről, menetrendkeresőkről vagy épp szolgáltatók mobil app-on keresztül történő gyors eléréséről, egy funkcionális alkalmazás bizony mindenki számára kincset ér.   Ezen az elven forrott ki Rozsnyói Balázs elképzelése is, aki a sokak számára bizonyára bosszantó, közügyintézés útvesztőjére szeretett volna egy könnyen kezelhető megoldást találni.  Így született meg végül az „InfoBudapest” névre keresztelt applikációja/startup-ja.

A hamarosan ingyenesen is elérhető alkalmazásban a Főpolgármesteri hivataltól kezdve, a Kormányablakokon, a NAV-on, a közszolgáltatókon és Budapest kulturális intézményein át, egészen a felsőoktatási intézményekig bármit elérhetünk. Az InfoBudapest tartalmazza az összes intézmény és szolgáltató fontosabb adatait és elérhetőségeit, illetve egy, a „Vigyél oda” funkcióra kattintással, már rögtön célba is vehetjük az adott helyet.

Ráadásul a különböző hivatalok – okmányiroda, kormányablak, stb. – sem csak úgy ömlesztve szerepelnek benne, hanem a főváros 23 kerületére lebontva, egyszerűen és átláthatóan listázódnak. Aktuális nyitva tartás, ügyfélfogadási idő, cím, telefonszám, minden, ami a gyors ügyintézéshez elengedhetetlen. Az sem gond, ha épp kórházat keresel az éjszaka közepén, hiszen elég pár klikk és bárhol is legyél épp, az app rögtön kilistáz számodra mindent.

infobudapest

Ellátogatnál egy múzeumba, vagy megnéznél egy színdarabot a városban? Esetleg könyvtárra lenne szükséged a beadandód miatt? Sőt, a „kultúrális  információk” fül alatt akár múzeum vagy színdarab ajánlókkal is találkozhatsz!

Nem elhanyagolható a „közérdekű információk” sem, itt számos fontos, és sokakat érintő problémára találhatsz megoldást egy-egy telefonszám kíséretében. Legyen szó állatmenhelyről, a hajléktalanok ellátásáról vagy akár a lelki segély- és szeretetszolgálatokról, az InfoBudapest ebben is segít.

Nem árt tudni, hogy az applikáció lefedettsége folyamatosan bővül, így néhány hét múlva, már az ország többi nagyvárosában élő számára is elérhető lesz a szolgáltatás.

SzerzőHorváth Kitti 

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés