Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új márka- és marketingkommunikációs igazgató a Yettelnél

Dotkom

Új márka- és marketingkommunikációs igazgató a Yettelnél

Új márka- és marketingkommunikációs igazgató a Yettelnél

2024 márciusától Kovács András Péter vezeti a Yettel Márka- és marketingkommunikációs Igazgatóságát, és felel a telekommunikációs márka építéséért és marketingkommunikációs tevékenységéért.

Kovács András Péter 14 éve tölt be különböző pozíciókat a hazai marketingkommunikációs szakmában. A 37 éves szakember ezalatt gyártott TV műsort a TV2-nek, dolgozott ügynökségi oldalon az ACG kreatív ügynökségnél, és kétszer is megfordult a Magyar Telekom kampánycsapatában, legutoljára mint osztály-, illetve szegmens vezető, ahonnan a Yettelhez érkezik.

Korábban az RTL Magyarországnál a vezérigazgató kommunikációs tanácsadójaként dolgozott, illetve építette a nemzetközi országmárkát a 2024-es Budapesti Olimpiai és Paralimpiai pályázaton, és a Magyar Turisztikai Ügynökség márka főosztályvezetőjeként.

„Óriási lehetőség, hogy Magyarország egyik legfrissebb márkájának újabb lendületet adjunk, és termék- és szolgáltatásinnovációval, illetve egy megkülönböztető kommunikáción keresztül pörgessük fel a hazai telco piacot. Nagyon megtisztelő, hogy része lehetek ennek a csapatnak és közösen dolgozhatunk azon, hogy az emberekkel megismertethessük a digitalizáció adta lehetőségeket egy igazán dinamikus telco tolmácsolásában. Természetesen eddig is figyelemmel kísértem a Yettel kampányait és látom, hogy a csapatban megvan a felkészültség, a naprakészség és a megfelelő mennyiségű humor is, hogy együtt nagy dolgokat vigyünk véghez. Nagy köszönet Bölöni Olgának, aki az érkezésemig megbízott vezetőként összefogja és viszi előre a márkát.”

– mondta el a szakember.

„A Yettel márka jelentős elismerésnek és megbecsülésnek örvend ügyfeleink körében, ugyanakkor még van tere a növekedésnek, hogy teljes potenciálunkat elérjük. András kinevezésével az a célunk, hogy tovább lendítsük a márkát, bemutatva ajánlatainkat a magyar fogyasztóknak.”

– mondta el Nemanja Zilovic, a Yettel kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

András házas, egy mentett kutya büszke gazdája. Szabadidejében aktív balkonkertész, hobbiszakács, lelkes amatőr túravitorlás, emellett a squash, a hétvégi túrázás, az olvasás és kezdőként a jóga az, ami a munka mellett kikapcsolja.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés