Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ez az új netes őrület: Alkossuk újra a régi fotókat!

Dotkom

Ez az új netes őrület: Alkossuk újra a régi fotókat!

Ez az új netes őrület: Alkossuk újra a régi fotókat!

Majoros Hajnalka és Tápai Szabina is újraalkotta a legkedvesebb családi fotóját

Az együtt töltött családi pillanatok remek lehetőséget adnak arra, hogy családi fotókat nézegessünk. De miért ne készíthetnénk el együtt újra egy régi kedvencet?

Egyre népszerűbb a közösségi oldalakon, hogy sokan újra elkészítenek egy-egy régi családi fotót, vagy megörökítenek sok évvel később egy olyan meghatározó vagy vicces pillanatot, amire szívesen emlékeznek. Ez a jelenség a hírességekhez is eljutott, akik sorra posztolják a régi és új fotók montázsait.

„Az egyik legnépszerűbb nosztalgikus program a családi fotók nézegetése és újabban egyre népszerűbb, hogy a régi családi fotókat évekkel később újraalkotják a családtagok. Számos vicces pillanat születhet ebből, ami szintén összehozza a rokonokat, például amikor apró gyerekként a szülők karjában pózolunk, majd 20-30 évvel később megpróbáljuk ugyanezt a képet elkészíteni. Minél autentikusabb a friss fotó, annál viccesebb a montázs. A közösségi oldalakon ráadásul ezek az akkor és most típusú képek virálisan terjednek”

– mondta el Lakatos Áron kommunikációs menedzser.

Sztárok csatlakoztak a kezdeményezéshez

Az egyik legnépszerűbb hazai szörpmárka fennállásának 30. évfordulójára egy nem mindennapi nyereményjátékot hirdetett ennek kapcsán, amibe hírességek is bekapcsolódtak.

„Arra buzdítjuk a családokat, hogy álljanak össze és készítsenek el egy régi fotót újra, majd lássák el a #pölöskei30 megjelöléssel és vegyenek részt a december 20. és január 7. között tartó nyereményjátékunkon. A Pölöskei szörp immár több, mint 30 éve a családok asztalán színesíti a boldog pillanatokat, ennek apropóján hívjuk most játékra a családokat. A kampányhoz már több ismert ember és influenszer is csatlakozott, akik családjukkal, testvérükkel, rokonaikkal vagy épp a házi kedvencükkel közös fotójukat készítették el újra. Remek képeket készített többek között Majoros Hajnalka, Tápai Szabina, Tücsi, Kőnig Anna vagy épp Ponekker Virág”

– fejtette ki Lakatos Áron, a Pölöskei szörp kommunikációs menedzsere.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés