Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dotkom

INFOtrend 2004

3. Nemzetközi informatikai és telekommunikációs konferencia és szakkiállítás. Hét ország, 43 kiállító – ebből 8 külföldi és 25 új kiállító – összesen 1315 m2-en.
Kiállító országok: Amerikai Egyesült Államok, Dánia, Egyesült Királyság, Hollandia, Lengyelország, Magyarország, Németország.

Minden eddiginél nagyobb külföldi részvétel mellett nyílik október 26-án az INFOtrend a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „D” pavilonjában. A Nemzetközi informatikai és telekommunikációs konferencia és szakkiállítást már harmadik alkalommal rendezi a Hungexpo Rt., miközben a világon több vezető informatikai szakkiállítás maradt el az elmúlt időszakban. Az INFOtrenden 7 ország 43 kiállítója – ebből 25 új kiállító – mutatkozik be.

Az ágazat szakemberei számára három napos fórumot biztosít a konferencia alapú szakkiállítás, a színes kísérőprogramok, szakmai konferenciák valamint a térségben egyedülálló – idén 9. alkalommal megrendezésre kerülő – Közép- és kelet-európai kábel és szatellit kiállítás.

Az INFOtrend szakmai támogatója az IVSZ – Informatikai Vállalkozások Szövetsége és a MATISZ – Magyar Tartalomipari Szövetség.

Megoldások a középpontban
Október 26-28-ig ügyviteli-, IT- és média- megoldásokat, megújult informatikai, telekommunikációs, adatátviteli technológiákat kínálnak a kiállítók. Terítéken az oktatási informatika valamint a szaksajtó, internetes szaklapok, szakkiadványok.

Bemutatkozik a mobil vállalati rendszerek megoldásainak egyik legnagyobb hazai szállítója mellett az ország vezető egyedi-, csomag- és teljeskörű IT szolgáltatója – a kiállításon egyedüliként – outsourcing tevékenységgel. Jelen lesz online tartalomszolgáltató, Internet portálokat üzemeltető cég. Magyarországon először az INFOtrenden mutatnak be olyan DVD automatát, melyet media egységgel és telemetria rendszerrel (távadat-átvitellel) egészítettek ki. A látogatók megismerhetik a Magyarországon is elérhető műholdas internetezés legújabb formáját, a SkyDSL szolgáltatást.

A közép- és kelet-európai kábel és szatellit kiállításon a kábeltelevíziós rendszerek-, termékek-, fejállomások-, műholdvevők nemzetközi forgalmazói mutatkoznak be. Bemutatnak digitális és analóg kábeltelevíziós termékeket, távközlési berendezéseket, szünetmentes áramforrásokat, földi és digitális műholdvevőket.

Az INFOtrend a Konferenciákra épül
A konferencia alapú INFOtrendet számos szakmai program kíséri: az eMarketing Fórumon október 26-28. között minden nap Magyarország legnagyobb Internet-marketing szakemberei tartanak előadásokat többek között az online értékesítésről; a szabad szoftverek a felsőoktatásban Fórum az e-learning témát veszi górcső alá október 26-án; az INFOtrend zárónapján a MATISZ webtanácsadói kerekasztalt szervez.

Az INFOtrend 2004. október 26-28. között naponta 10:00-18:00 óráig tart nyitva a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállításon szakmai regisztráció működik, az 1.300 forintos belépőjegy érvényes az egy időben zajló Ökotech és Hungaromed kiállítások megtekintésére is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés