Connect with us

technokrata

Modernizálódik a mobilos Facebook app!

1

App

Modernizálódik a mobilos Facebook app!

Modernizálódik a mobilos Facebook app!

Lehet, hogy így a sztorik is népszerűbbek lesznek!

Ugye mindenki érzékelte, hogy megújulni látszik a mobilos Facebook app!? Nem csak új külsőt kapott ám a világon legtöbbet használt applikáció, hanem a kamera szolgáltatás is megújult, amivel talán a “történetek” is népszerűbbek lehetnek.

techcrunch-facebook-camera-feed

Innentől kezdve lehetséges egyből élő adásba menni a kamerán keresztül, így a közvetítésünk meg fog jelenni a történeteknél is, illetve filtereket is rakhatunk rá, amit a Snapchattől nyúltak le. A sztorik eddig nem voltak túl népszerűek, ellentétben az instával vagy a snapchattel, talán majd most egy kicsit beindul a dolog, olvashatjuk a TheNextWeb-en.

Ami még menő lett, hogy lehet instant GIF-eket készíteni. Emlékszem pár éve még küzdöttem mindenféle gif-kreátorokkal, hogy össze tudjak hozni valami értelmeset, most meg már a facebookon belül is meg lehet csinálni. Remek ötlet!

facebook-before-after-more-796x417-1

Emellett sikerült egy haszontalan újítást is eszközölni, miszerint színes háttérre írhatunk fehérrel, ami megjelenik teljes képernyő méretben. Ezeket is be lehet tenni a történeteinkbe, úgyhogy a sok önjelölt ifjú Coelho kezdheti is lelesni a hűtőmágnesekről, milyen világbölcsességgel is örvendeztessen meg minket napi 60-szor.

További App

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd