Connect with us
Hirdetés

technokrata

Fitneszapp leplezte le a férj hűtlenségét

App

Fitneszapp leplezte le a férj hűtlenségét

Fitneszapp leplezte le a férj hűtlenségét

Nem egyedi eset, mások is buktak már le hasonló módon.

A házastársak féltékenységből való titkos megfigyelése nem újdonság, azonban a modern világ csodáinak köszönhetően nem kell efféle tettekbe bonyolódni, hogy fény derüljön a másik félrelépésére.

A napokban egy TikTokra videókat feltöltő volt feleség mesélte el a nézőinek, hogy az elsősorban a futás követésére használt, de részben közösségi hálózatként működő Strava fitneszappon keresztül bukott le a hűtlen exférje.

@meg.c.mcgee Brb, applying for the FBI 🕵🏼‍♀️ @Strava #fyp #storytime #cheater ♬ original sound – Megan

Megan elmondása szerint akkor vált gyanússá a helyzet, mikor a volt férje „szünetet” kért tőle. A férfivel a Strava mobilappot használták a futásuk követésére és a velük futó ismerősökkel való koordinálásra, követték is egymást a szolgáltatásban, így meg tudták tekinteni egymás futási útvonalait. Ezek a térképek gyári beállítások mellett elérhetőek, mikor a felhasználók kölcsönösen követik egymást a Stravában.

A férj térképeit átnézve nyilvánvalóvá vált a feleség számára, hogy a jó ideig távol maradó férje ténylegesen csak olyan 800 métert fut, mindig ugyanazon a ponton megszakad a testedzése. Ezt követően már csak minimális nyomozói munkára volt szüksége, hogy megerősítse a hűtlenségét, konkrétan leleplezte a szeretőjét is.

A tiktokos videó alatti kommentekben mások is azzal álltak elő, hogy hasonló jelleggel derült fény a házastársaik hűtlenségére; volt akit a Venmo pénzügyi app, mást az Airbnb-s vendéglátójának értékelése buktatott le.

Forrás: ORIGO


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés