Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új élmények várnak Budapest Óriáskerekén a Samsung Galaxy S23 Ultrával

App

Új élmények várnak Budapest Óriáskerekén a Samsung Galaxy S23 Ultrával

Új élmények várnak Budapest Óriáskerekén a Samsung Galaxy S23 Ultrával

A Samsung május 25-26 és 27-én átalakítja Budapest Óriáskerekét, alkonyattól különleges kabinokban emelkedhetünk a város fölé.

A különböző tematikájú fülkékben egy közös: a résztvevők a Samsung csúcskészülékével, a Galaxy S23 Ultrával örökíthetik meg a nem mindennapi élményt, bizonyítva, hogy a Nightography, éjszakai felvételek funkcióval a legjobb pillanatok részletgazdagok és felejthetetlenek maradhatnak még napnyugta után is.

Sokszínű és különleges hangulatú fülkékkel ruházza fel a budapesti óriáskereket a Samsung május végén, ahol a látogatók kiválaszthatják, milyen élményt szeretnének átélni város felett. Megidézhetnek egy romantikus randevút a Love kabinban, míg a Gaming fülkében egy játékterem miliőjébe csöppennek. Az esti bulira készülők a Glam kabinban készíttethetnek egy villámgyors sminket maguknak vagy a K-pop kabinban hangolódhatnak a táncra, ahol a BTS, Stray Kids és Blackpink zenekarok legnagyobb slágerei szólnak. Sőt, aki kifejezetten a tartalomgyártásért emelkedne Budapest fölé, őt a Kontentgyár kabin várja berendezett videó- vagy podcast stúdióval. A fülkékben pedig egy-egy Samsung Galaxy S23 Ultra telefonnal könnyedén megörökíthetik az izgalmas pillanatokat.

A Samsung Esti Fények kampányban naplemente után sincs sötétség. A Galaxy S23 Ultra modern kamerarendszerével a különböző környezeti körülmények között is optimalizálja a fotókat és a videókat. A gyengébb fényviszonyokra szabott Nightography, éjszakai felvételek funkciónak köszönhetően látványos és éles képek készíthetők. A csúcskészülék adaptív szenzorával és az intelligens képfeldolgozással a kései órákban is lenyűgözően részletgazdag fotók készíthetők, amelyek azonnali megosztásra késztetnek.

Emelkedj a megszokások fölé!

Az éjszakai fények és a felemelő élmény iránt érdeklődők az esemény honlapján regisztrálhatnak az előre megadott időpontokra és kabinokra. A tematikus fülkékbe két fő léphet be, ahol a Samsung kollégái kezelik a készüléket és készítik a felvételeket a menetidő alatt. A program május 25-én, csütörtökön 21 órakor kezdődik és 23 óráig tart, míg pénteken és szombaton este fél 9-től éjfélig lehet felülni az S23 Ultrával felszerelt óriáskerékre.

Regisztráció és további információ a programról: https://samsungestifenyek.hu


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés