Connect with us
Hirdetés

technokrata

Kötelező a Microsoft Office megvásárlása?

office

App

Kötelező a Microsoft Office megvásárlása?

Kötelező a Microsoft Office megvásárlása?

Véletlenül súlyos hiba csúszott a Windows 10 telepítőprogramjába.

Már évekkel ezelőtt reklámtáblává vált a Windowsok telepítőprogramja, az újonnan vásárolt számítógép első beállításakor vagy az operációs rendszer újratelepítésekor a Microsoft szeretne eladni a felhasználóknak egy Microsoft 365-előfizetést.

A havi és éves számlázással is választható csomagban az Office előfizetéses változata és a OneDrive felhőtárhely kapacitásának a bővítése található.

A napokban csúnya meglepetés fogadta a Windows 10 legújabb 22H2 verzióját beállítani próbálók egy részét, az előfizetési ajánlat elutasítására szolgáló gombra kattintva a telepítőprogram ugyanúgy el kívánta indítani a Microsoft 365-előfizetés próbaidőszakát, mintha az ajánlat elfogadására klikkeltek volna a felhasználók, ennek megfelelően kártyaadatokat is kért az alkalmazás.

Windows Latest anonimitásba burkolózó microsoftos forrása szerint nem szándékos a helyzet, hanem egy hibáról van szó: véletlenül fel vannak cserélve a szövegcímkék az elfogadás és az elutasítás gombokon. Aki belefut a bugba és el kívánja utasítani a próbaidőszak indítását, annak az ajánlat elfogadása gombra kell kattintania a képernyő eltüntetéséhez, míg aki élni kíván vele, annak az elutasítás gombra kell klikkelnie.

AKI JOBB HÍJÁN ELINDÍTOTTA A PRÓBAIDŐSZAKOT, AZ A KÁRTYÁJÁNAK MEGTERHELÉSE NÉLKÜL LEMONDHATJA AZ ELŐFIZETÉST A MICROSOFT-FIÓKJÁNAK BEÁLLÍTÓFELÜLETÉN, BÁR PERSZE IDŐBEN KELL CSELEKEDNI.

Forrás: ORIGO


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés