Connect with us

Hirdetés

technokrata

Női táskába vele: Sony Walkman, videó lejátszóval

Smart home

Női táskába vele: Sony Walkman, videó lejátszóval

A Sony piacra dobta első, videó lejátszásra alkalmas Walkman-jét.

Az NW-A800 sorozatba tartozó új Walkman videó lejátszóval most egyszerre nézhetünk videót, és hallgathatjuk kedvenc zenéinket, kristálytiszta hangminőségben. A stílusos, vékony kivitelezésű Walkman páratlan képi és hangélményt nyújt, minden igényt kielégítő képernyőmérettel.

A Walkman videó MP3 lejátszó elég kicsi ahhoz, hogy a táskánkba, sőt a zsebünkbe csúsztassuk, mégis 2” QVGA (320 x 240 pixel) színes TFT LCD képernyővel rendelkezik, amelyik páratlan képtisztaságot, nagy kontrasztot és élénk színeket produkál. A videókat vízszintes és függőleges nézetben egyaránt levetíthetjük, tovább növelve az élvezeti értéküket. A videók letöltése egy egyszerű fájláthúzással megoldható – a videó lejátszás támogatja a széles körben elterjedt MPEG-4 és a magas minőséget képviselő AVC (H.264/AVC) Baseline formátumokat, egészen 30 filmkocka/másodperc értékig. A fájlokat szükség szerint átkonvertálhatjuk az ImageConverter programmal, amely a lejátszóhoz jár.

Az új fejlesztésű DSEE technológia révén megőrizhetjük a tömörítés során elveszített frekvenciatartományokat. Az NW-A800 sorozat három beépített Clear Audio technológiai megoldással rendelkezik – Clear Stereo, Clear Bass és Sony egyedi Digital Sound Enhancement Engine (DSEE). A 13,5 mm-es EX fejhallgató csak tovább növeli a hangminőséget: ilyen szépen még sohasem szóltak kedvenc dalaink!

Szinte mindenkivel előfordult már, hogy egy dal közepén lemerült az elem. A Walkman videó MP3 lejátszó lítium akkumulátorának kapacitása 30* órányi zenehallgatást vagy 8** órányi videó lejátszást tesz lehetővé. A lejátszó könnyen kezelhető, felhasználóbarát menürendszerében még útközben is jól és gyorsan eligazodunk: kereshetünk előadó, albumcím vagy számcím alapján, de akár saját listát is készíthetünk. Ezen felül jpeg képformátumokat is lejátszhatunk a Walkman videó MP3 készüléken – tárolás/nézegetés/diavetítés – és lehetőség nyílik különböző zenehatások beállítására is: heavy, pop, jazz és egyedi beállítások.

A Walkman videó MP3 lejátszó kompatibilis a SonicStage CP zeneszerkesztő és számmásoló programmal. Ha az új NW-A800-at PC-hez csatlakoztatjuk, a Walkman Launcher automatikusan megnyit számos olyan funkciót, amellyel a videókat, képeket és a zenefájlokat szerkeszthetjük, de beállíthatjuk a letöltési paramétereket is.

A Walkman videó MP3 lejátszó háromféle memóriakapacitással (2 GB, 4 GB és 8 GB) és négy színben (ibolya, fekete, fehér és rózsaszín) kapható. Kiegészítésként stílusos hordozótáskát is vásárolhatunk hozzá. A tiszta polikarbonát CKH-NWA800 megvédi a lejátszót és a széles képernyőt a karcolástól, portól és egyéb sérülésektől, miközben könnyű hozzáférést biztosít a gombokhoz, a WM-PORT-hoz, a pántlyukhoz és a fejhallgató bemenethez.

A Walkman videó MP3 lejátszóhoz számos kiegészítő kapható, amelyek lehetővé teszik, hogy bárhol tartózkodjunk is, mindig hallgathassuk kedvenc zenéinket. A DCC-NWC1 csatlakozón keresztül ráköthetjük az autó szivargyújtójára, és feltölthetjük az akkumulátort, valamint a sztereó csatlakozón keresztül összeköthetjük az autórádióval (FM jeladó vagy AUX kábel), és azon keresztül hallgathatjuk. A A2DP sztereó Bluetooth jeladó (WLA-NWB1) vezeték nélküli kapcsolatot tesz lehetővé, sztereó Bluetooth funkcióval ellátott audioeszközökkel, mint például fejhallgatók, hordozható hangsugárzók, vagy autós szórakoztató rendszerek. Az otthoni BCR-NWA800 állvány automatikus PC adat szinkronizációt tesz lehetővé, valamint feltölti az akkumulátort (PC-n keresztül). A kompakt és stílusos CPF-NW001 25W hangsugárzókra és mélynyomóra közvetíti a zenét, méghozzá kristálytiszta minőségben.

A Walkman Videó MP3 lejátszó NW-A800 sorozat 2007. áprilisától lesz megvásárolható Európa szerte.


* ATRAC 132 kbps zenefájlok használatakor, ha minden hanghatás ki van kapcsolva

** MPEG-4 384 kbps videofájlokat használva, ha a fényerő „3”



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés