Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hamarosan kezdődik a Legion Legends

Geek

Hamarosan kezdődik a Legion Legends

Hamarosan kezdődik a Legion Legends

Szabó Győző cosplayben buzdítja jelentkezésre a hazai gémereket

A Magyar Valorant és LoL bajnokság – powered by Lenovo versenysorozatának legjobbjai 5 millió forintos összdíjazásban részesülnek.

Szabó Győző két népszerű gémerrel ül le játszani a Lenovo új, Legion Legends versenysorozatát beharangozó kisfilmjében. Az e-sport november közepétől januárig tartó versenysorozatára a nevezés már megkezdődött, a játékokra bárki ingyen regisztrálhat, a legjobb csapatok pedig akár milliós pénzdíjat is hazavihetnek. A januári döntőkön cosplay verseny is lesz.

Kizárólag magyar játékosok részére indít e-sport versenysorozatot a Lenovo a Gamerlanddel együttműködésben. A Legion Legends: Magyar Valorant és LoL bajnokság – powered by Lenovo a hazai Valorant és League of Legends közösség számára biztosít minél több versenyzési lehetőséget, modern, újszerű versenyrendszerrel és rengeteg mérkőzéssel. Az élményt az offline döntők teszik még átélhetőbbé, a tétet pedig az ötmillió forintos összdíjazás növeli.

A bajnokságot beharangozó videóban Szabó Győző a két népszerű gémer, Kittinaa és Blackii társaságában ül le játszani, és nem véletlen, hogy nem a megszokott ruháit viseli– hiszen a hazai gémertörténelem egyik legizgalmasabb eseményén nemcsak az online játékosokat, de az offline döntőre érkező cosplayrajongókat is értékes nyeremények várják.

A bajnokság alapszakasza három Legion Ladderből és az offline döntőkből, vagyis a Legion Lanokból áll majd. Mindkét Legion Ladder három-három pontgyűjtő hétvégéből áll. A Legion Lanra a csapatok növelhetik a bejutási esélyeiket, ha minden hétvégi mérkőzésen részt vesznek, és gyűjtögetik a pontokat. A Legion Ladderek végeztével a ponttáblázat első három-három helyezettje között összesen 1 millió forint összértékű BestByte vásárlási utalványt osztanak szét, és a hétvégék során legtöbb pontot gyűjtő nyolc-nyolc csapat vehet részt a Legion Lanon – az ide való bejutás már biztos pénznyereményt jelent! A Gamerlandben rendezett offline döntőkre kvalifikált csapatok között két-két millió forint összdíjazásért, valamint a Magyar Valorant és LoL bajnoki címért folyik majd a küzdelem két januári hétvégén.

A több fordulós bajnokság a hazai gémerek számára kivételes lehetőséget jelent, hogy összemérjék tudásukat, de a szcéna rajongóit is sok meglepetés várja.

A bajnokság nem titkolt célja a közösségépítés is, éppen ezért minden Legion Ladder fordulóban a szurkolók is játszhatnak az értékes nyereményekért a www.twitch.tv/gamerlandtv csatornán. Ehhez nem kell mást tenniük, csak helyesen válaszolniuk a közvetítés során feltett kérdésre. Díjak várnak a Legion Lanok legszerencsésebb helyszíni szurkolóira is, az offline döntőkön pedig a legkreatívabb cosplayeseket jutalmazzák majd.

A versenyek lebonyolításáért a www.esportmanager.com oldal felel, a játékosok és csapatok ezen az oldalon tudnak regisztrálni a versenyre, és a szabályzatok is itt találhatóak. A nevezés teljesen ingyenes! A verseny kommunikációs csatornája a Gamerland discord szervere: https://discord.gg/uhnJ558Jbn, a mérkőzések pedig a https://www.twitch.tv/gamerlandtv oldalon láthatóak.

A versenyen induló játékosok akár Kittinaa vagy Blackii ellen is csatába szállhatnak, hiszen már mindkét gémer készül a megmérettetésre.

A beharangozó videó itt érhető el: https://www.youtube.com/watch?v=ta3VORXvISc

További részletek és jelentkezés a www.legionlegends.hu weboldalon.

További Geek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés