Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az első HDR10+ GAMING minőségű videójáték a Samsung és a NEXON együttműködésében érkezik

gaming

Geek

Az első HDR10+ GAMING minőségű videójáték a Samsung és a NEXON együttműködésében érkezik

Az első HDR10+ GAMING minőségű videójáték a Samsung és a NEXON együttműködésében érkezik

A HDR10+ GAMING technológia az alacsony késleltetést és változó képfrissítési frekvenciát támogató Automatikus HDR megjelenítési móddal rendkívüli játékélményt kínál

A Samsung bejelentette, hogy a HDR10+ Technologies Kft. megalkotta az elsőHDR10+ GAMING szabványt támogató játékát. A NEXON által fejlesztett új cím, a The First Descendant a GamesCom 2023 eseményen debütált.

„Igazán nagy örömünkre szolgál, hogy a videojátékok piacán úttörő NEXON-nal egyesíthetjük erőinket, hogy bemutassunk egy HDR10+ GAMING minőségű játékot, a The First Descandant-et – mondta Seokwoo Jason Yong, a Samsung vizuális kijelzőkért felelős üzletágának ügyvezető alelnöke. – Ezzel egy olyan mérföldkőhöz érkeztünk a videójátékok történetében, amely túlmutat

a technológiai fejlődésen; hiszen a Samsung töretlen elkötelezettségét jelképezi, hogy a digitális vívmányok előrehaladtával folyamatosan tökéletesítse a játékélményt.”

A HDR10+ GAMING technológia új színt hoz a játékok világába

A HDR10+ GAMING technológia szélesebb szín-, kontraszt és fényerőtartománnyal biztosítja a prémium minőségű HDR játékélményt. A részletgazdag tartalommegjelenítésnek köszönhetően – többek között akár a sötét árnyékokban vagy a ragyogó megvilágításokban – a felhasználók teljesen átadhatják magukat a kalandnak és igazán beleélhetik magukat a játékba.

A HDR10+ GAMING optimalizálja a játékélményt, így kiküszöböl számos, a manuális beállítással járó vesződséget. A játékmenet a közel azonnali reakciókkal rendkívül gördülékennyé válik, köszönhetően az alacsony késleltetés és a változó képfrissítési gyakoriság támogatásának. A szabvány emellett olyan eszközöket biztosít a fejlesztőknek, amelyekkel állandó és megbízható HDR játékélményt tehetnek lehetővé minden HDR10+ GAMING technológiájú kijelzőn.

A The First Descendant teljes mértékben kiaknázza a HDR10+ GAMING szabványban rejlő lehetőségeket és a gamerek számára az eddigi egyik legérzékenyebb, legpontosabb és leggördülékenyebb HDR játékélményt nyújthatja.

A HDR10+ nemzetközi elterjedésével bővülnek a technológiai lehetőségek

A Samsung 2018-ban társ-alapította a HDR10+ Technologies Kft.-t, hogy jogdíjmentes és nyílt dinamikus metaadat-szabványt biztosítsanak az iparágban. A HDR10+ ökoszisztéma mára 155 partnercéget és több mint 7000 minősített eszközt foglal magában, többek között televíziókra, monitorokra, projektorokra, okostelefonokra, tabletekre, set-top-boxokra és egyéb készülékekre is kiterjed.

A NEXON-nal való együttműködés szemlélteti a Samsung elkötelezettségét a szórakoztatáson és médiafogyasztáson túlmutató, kiváló minőségű vizuális élmények biztosítása iránt. A vállalat legújabb játékra tervezett monitorjai és tévékészülékei támogatják a HDR10+ GAMING szabványt.

„A HDR10+ GAMING szabvány használatával életre keltjük a játékot, olyan módon, amely korábban nem volt lehetséges – mondta Hyun Kim, a NEXON ügyvezető alelnöke és üzletfejlesztési vezetőhelyettese. – A Samsunggal közös együttműködés emeli a mércét a HDR játékok világában, és izgatottan várjuk, hogy bevezethessük a videójátékok piacára ezt az új képminőségi szabványt.”

A The First Descandent nyílt bétatesztje szeptember 19-én kezdődik, így a gamerek ekkor első kézből tapasztalhatják meg világszerte a valósághűbb HDR minőségű játékmenetet.

A HDR10+ technológiáról további információ érhető el a https://hdr10plus.org/ weboldalon.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Geek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés