Connect with us

Hirdetés

technokrata

Előrendelhető a Sony INZONE M3 gaming monitora

inzone m3

Geek

Előrendelhető a Sony INZONE M3 gaming monitora

Előrendelhető a Sony INZONE M3 gaming monitora

Megérkezett az M3, a Sony új gamer vonalának legfrissebb tagja, amely magával ragadó élményt nyújtva vezeti győzelemre a játékosokat.

A Sony ma közzétette az INZONE™ M3 gaming monitor európai elérhetőségének listáját, mely szerint egyes országokban már most előrendeléseket lehet leadni a termékre.

Az új gaming márka magába foglalja a Sony audiovizuális technológiájának úttörő szakértelmét és mindemellett olyan funkciókat kínál, amelyekkel a felhasználók maximálisan átélhetik a játék élményét. Az INZONE-t úgy tervezték, hogy rendkívüli teljesítményének köszönhetően a játékos igazán belemerülhessen az akcióba, és egyszerűbb lehessen számára a győzelem.

Szupersima, lendületes akció

Az új INZONE M3 gaming monitor HDR-rel Full HD felbontást és magas, 240 Hz-es képfrissítési frekvenciát kínál 1 ms-os GtG (Gray to Gray) és változó képfrissítési ráta technológiával, így a játékosok pontosan tudják követni az FPS játékokban a riválisok mozgását. Az sRGB spektrum több mint 99%-os lefedettségével az INZONE M3 monitor gazdag, élénk színekkel jeleníti meg a játékokat. A több árnyalat és tónus rendkívül valósághűvé teszi a jeleneteket és drámai, magával ragadó játékot eredményez.

Egyedi játékstílusokhoz igazítva

Az egyedülálló, alacsony mélységű állvány teljes játékkomfortot biztosít, miközben optimalizálja az asztali helyet a kiegészítő eszközök számára. A kis méretű monitorlábnak köszönhetően a játékosok könnyen elhelyezhetnek egy döntött billentyűzetet és egy nagyméretű gaming egérpadot a kijelző körül, vagy épp az alatt. További jellemzői közé tartozik az állítható magasság és dőlésszög, valamint a rendezett asztalt biztosító kábelkezelés.

Segédprogramok a játékhoz

Az Auto KVM Switch (Auto USB Hub Switch) funkcióval a felhasználók akár két PC-t is vezérelhetnek egyetlen, a monitorhoz csatlakoztatott billentyűzetről, egérről és headsetről. Az FPS Game Picture Mode funkcióval a fényerő és a kontraszt optimalizálva van, hogy az ellenfelek tisztán láthatók legyenek. Emellett a Black Equalizer funkció lehetővé teszi a részletek feltárását még az árnyékokban is.

Tökéletes a PlayStation®5-höz

Az INZONE M3 monitor Auto HDR Tone Mapping funkcióval rendelkezik, amely a PlayStation®5 konzolokkal együttműködve automatikusan felismeri a monitort a kezdeti beállítás során, és optimalizálja a HDR-beállításokat. Emellett a monitor automatikusan vált Mozi módba, ha filmeket nézünk a PlayStation®5-ön, vagy épp Játék módba, játék esetén.

INZONE Hub PC szoftver: játék személyre szabottan

A Sony INZONE Hub PC-szoftverét[1]  az INZONE monitorok és fejhallgatók vezérlésére fejlesztették ki, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a műveletek széles skálájának testreszabásával saját szájízükre tervezzék a funkciókat, beleértve a különféle hang- és képbeállításokat.

INZONE M3 27 hüvelykes Full HD/240Hz-es játékmonitor – legfontosabb jellemzők:

  • Akár 240 Hz-es frissítési frekvencia, IPS, 1 ms GtG (Gray to Gray) válaszidő változó frissítési frekvencia technológiával, mint például NVIDIA® G-SYNC® kompatibilis[2], és VRR HDMI 2.1 szabványban.
  • DisplayHDR™ 400 tanúsítással[3] sRGB99%-os lefedettségű színtérrel és 1,07 milliárd színtámogatással, amely élénk játékélményt biztosít gazdag színekkel.

Ár és elérhetőség:

  • INZONE M3: az árakkal és az előrendeléssel kapcsolatos információkért látogass el a Sony magyar weboldalára a www.sony.hu weboldalon.

Egyéb INZONE monitorok

INZONE fejhallgatók:

További információ az INZONE játékfelszerelésekről: https://www.sony.hu/electronics/inzone-gaming-gear

További Geek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés