Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mostantól egy helyről érhetők el a gaming alkalmazások az LG tévéken

lg

Geek

Mostantól egy helyről érhetők el a gaming alkalmazások az LG tévéken

Mostantól egy helyről érhetők el a gaming alkalmazások az LG tévéken

A vállalat legújabb tévéi a 4K-ban streamelhető GeForce NOW almazással debütálnak, és a 2020-as modellekre is megérkezett a játékstreaming

Az LG Electronics (LG) ismét demonstrálja elkötelezettségét a prémium televíziós játékélmény mellett: a vállalat legújabb tévéin található frissített webOS felhasználói felület egy dedikált játékközpontot kapott, ahonnan szakadozásmentesen streamelhető többek közt a játékokat 4K-ban, 60 FPS sebességgel futtató NVIDIA GeForce NOW felhőalapú játékszolgáltatás.

A népszerű felhőalapú játékszolgáltatások — amelyek kényelmesen, akár hangutasítással is elérhetők az LG Game Card menüpontból a 2023-as webOS okostévé-platformon — a rendszeres és alkalmi játékosoknak egyaránt számos lehetőséget kínálnak. Ebben olyan partnerek előre telepített platformjai segítik őket, mint az NVIDIA, a Blacknut, az Utomik — illetve mostantól a Luna és a Boosteroid —, mindezt letöltés és külön hardverigény nélkül. Az LG díjnyertes OLED tévéi a kiváló képminőségnek, az ultragyors, 0,1 milliszekundumos válaszidőnek és a szuperalacsony bemeneti késleltetésnek köszönhetően teljesen zökkenőmentes játékélményt nyújtanak a játékosoknak, akik e mellett a képernyő funkcióit is testre szabhatják többek közt a Game Optimizer vagy a különböző műfaj-specifikus képbeállítások segítségével.

A 2021-es és 2022-es, webOS 6.0 vagy újabb operációs rendszert futtató LG TV-ken FHD felbontásban elérhető GeForceNOW  már a 2020-as modelleken is futtatható, és bizonyos modelleken még ebben az évben elérhetővé válik a 4K-s streamelés lehetősége az LG TV-tulajdonosok számára mindössze egy kompatibilis kontroller segítségével.

A GeForce NOW az NVIDIA nyílt felhőalapú játékszolgáltatása, amely a PC-s játékökoszisztémából ismert, világszínvonalú NVIDIA GeForce RTX grafikus kártyát használja a streaming során. A felhasználók a legismertebb digitális áruházakból megvásárolt kedvenc PC-s játékaikkal — köztük olyan népszerű ingyenes programokkal, mint a Fortnite, az Apex Legends, vagy a Destiny 2 — játszhatnak más játékosok milliói ellen online. A GeForce Now Ultimate tagok a támogatott LG tévéken akár 4K felbontásban, 60 FPS sebességgel, ultraalacsony késleltetés mellett streamelhetik kedvenc játékaikat — ez számos játékra kihegyezett otthoni számítógép teljesítményével vetekszik.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Geek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés