Connect with us

Hirdetés

technokrata

Építsd a képzeleteddel: különleges gyerektábor a Balatonon!

LifeStyle

Építsd a képzeleteddel: különleges gyerektábor a Balatonon!

Gyermektábort szervez a Balatonon a Minecraft és az EPAM.

A Minecraftban a gyermekek szabadon átalakíthatják a körülöttük lévő világot, egyedi szabályokat és építményeket alkotva. A játék túlmutat a kreatív építésen és túlélésen, hiszen a segítségével például elsajátíthatják a programozás alapjait, elkészítve a saját játékukat a játékon belül. A Nyári HelloWorld Minecraft táborban a házigazdák megmutatják, mindez miként lehetséges, ráadásul a globálisan is kuriózumnak számító kezdeményezéshez Magyarország egyik legnagyobb fejlesztőcége, az EPAM is csatlakozott.

minecraft_playstation_3_edition_1

Az EPAM segítségével a táborozók egy nagy nemzetközi fejlesztőcég életébe is bepillanthatnak, remélhetőleg egy életre elegendő plusz motivációval gazdagodva a programozás elsajátítása iránt. Egy különleges kihívással és értékes nyereményekkel is készülnek: a gyermekeknek a saját labirintusukat kell majd berendezniük, Command block és Lua programkódok segítségével megalkotva az akadályokat és csapdákat.

A tábor a Balatonon várja az érdeklődőket, augusztus 7-től 12-ig, központja a balatonlellei Part Hotel.

Az EPAM jótékonysági akciót is indított a táborhoz kapcsolódóan: felajánlotta, hogy az SOS – GYERMEKFALU MAGYARORSZÁGI ALAPÍTVÁNYÁNAK 4 gyermekét ingyenesen táboroztatja a Balatonon. A Burattino Alapítványnak (általános, közép- és szakképző iskola, illetve gyermekotthon) korábbi, budapesti táborába ajánlott fel a cég 4 helyet.

 



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés