Connect with us

technokrata

Gyermekbarát táblagépet dob piacra a Samsung

galaxy-tab-3-kids1-640x393

Tablet

Gyermekbarát táblagépet dob piacra a Samsung

Kifejezetten a fiatalabb generáció számára készült el a Galaxy Tab 3 Kids.

Napjainkban már cseppet sem meglepő, ha egy kisgyermek kezében táblagépet látunk. Hovatovább, sokszor még a járásuk is bizonytalan, de a modern kütyük kezelése már teljesen elfogadott számukra. Nem is igazán meglepetés tehát, hogy a Samsung előállt egy kifejezetten a kicsik számára készített táblagéppel.

galaxy-tab-3-kids1-640x393

A Galaxy Tab 3 Kids legbelül egy teljesen szokványos Tab 3-ast rejt, ám a külseje az élénk, vidám színek mellett erős borítást is rejt, így egy leejtés nem okoz majd károkat a termékben.  Megjelent a szülői felügyelet mód is, ilyenkor a gyermekek által használt alkalmazásokat állíthatjuk be, illetve az egyszerűbb navigálás érdekében beállítható lesz egy, a gyermekek által könnyebben kezelhető felület is.

Az újdonság november folyamán jelenik meg az Egyesült Államokban, méghozzá 299 dolláros áron, sajnálatos módon az európai megjelenésről egyelőre nincs információ, pedig a módosabb szülők biztosan szívesen vásárolnának ilyen eszközt a technológia iránt fogékony csemetéjük számára.Szólj hozzá!

További Tablet

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák