Connect with us

technokrata

Brutál Gamer egér lett a MAD CATZ Cyborg M.M.O. 7

09-MAD-CATZ-Cyborg-MMO-7

Smart home

Brutál Gamer egér lett a MAD CATZ Cyborg M.M.O. 7

A tavaly bejelentett MMO egér mostantól beszerezhető státuszt kapott. Hogy kik örülhetnek egy ilyen fura alakú egérnek? Azok, akik szeretik a lövöldözős vagy online szerepjátékokat.

A MAD CATZ Cyborg M.M.O. 7 Gamer egérnek 13 programozható gombja van, 3 pozícióba állítható rajta az MMO kapcsoló, kétállású MMO szintje van, amivel akár 78, játékon belüli parancsot is megadhatunk.

Ez bőven kielégíti a legelvetemültebb játékosok igényeit is, mivel az összes védő-támadó varázslatot ráprogramozhatunk az egerünkre, hogy mi lehessünk a top Healer, a DPS vagy a Tank a klánunkban. Ha ez mind kevés, akkor még mindig ott van az 5D gomb és a Cyber ST szofver, aminek feltelepítésével egy rakás pluszfunkciót adhatunk az egerünknek.

Mennyire sikeres az egér? Annyira, hogy bár megvásárolható, már most nincs készleten sehol sem. Viszont sajnos az árazása sem magyar embernek való, ugyanis ha valaki mégis tudna rendelni egyet, akkor 130 dollárt kell letenni érte, ami közel 29.000 forint. Megér ennyit a World of Warcraft? A kértés költői.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle