Connect with us

Itt vannak a 2012-es Sony tévék!

image004

Smart home

Itt vannak a 2012-es Sony tévék!

Élesebb képek, valósághű 3D élmény: bemutatkoznak a 2012-es év legújabb SONY televíziói.

A Sony az X-Reality PRO képjavító technológiát, amelynek célja az, hogy a gyengébb jeleket HD minőség közelébe javítsa fel, 2012-es televízió készülékeiben még tovább fejlesztette. Míg a mozifilmek otthoni változatai DVD és Blu-ray lemezen már igen nagy felbontásban elérhetőek, addig a televíziós és internetes TV adások felbontása sokszor elmarad a TV-k ideális felbontásától. Az X-Reality rendszer éppen ezért ezt az alacsonyabb felbontást javítja fel, így mind a 2D-s, mind a 3D-s mozgóképek több részletet mutatnak.

Az X-Reality PRO esetében a tévé „tudja előre”, hogy a néző mit fog látni, felismeri, ha egy arc jelenik meg a képernyőn, vagy éppen a háttér igényel nagyobb részletességet – ennek megfelelően módosítja is a képbeállításokat. A készülék arra is képes, hogy felismerje a vetített állomány minőségét – legyen az digitális tévé, online videó, fénykép, vagy DVD / Blu-ray Disc™ film – és a képet automatikusan a legoptimálisabb értékekre állítsa be.

A technológia új képességei a 3D-s tartalmakra is komoly hatással vannak. A „Super Resolution” nevet kapta az a fejlesztés, amely a 3D-s tartalmat HD minőségre skálázza fel. Az eredmény látványosan mutatkozik meg élesebb, egyenletesebb, 3D-s mozgókép formájában.

A legújabb Sony 3D tévék mindezeken túl a legfrissebb, egyenletes mozgást nyújtó, négyszeres képfrissítési frekvenciájú 3D paneleket kapták, megakadályozva ezzel az elmosódást a gyorsan mozgó képrészletek megjelenítésekor.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom