Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ultra-vékony LED kijelzők az Acertől

Smart home

Ultra-vékony LED kijelzők az Acertől

Kevesebb mint 13 milliméter „vastag”, energiatakarékos, HD monitorok.

Nagy felbontás (HD, HD+ vagy Full HD modelltől függően) és kontrasztarány (12,000,000:1) jellemzi a gyártó új monitorcsaládját, melyek 2ms-os válaszidővel rendelkeznek. Az új S2 sorozat öt különböző méretű kijelzőből áll – 61 cm (24”), 58 cm (23”), 55 cm (21”), 51 cm (20”) és 47 cm (18,5”).

A csillogó fekete felületű kijelzők képesek csatlakozni az otthoni szórakoztató eszközökhöz vagy az irodai perifériákhoz a VGA csatlakozón keresztül; illetve egy DVI csatlakozó (HDCP védelemmel) garantálja a DRM tartalmak lejátszását. Emellett valamint HDMI csatlakozó is helyet kapott rajta, a nagyfelbontású videózáshoz.

acer-s242hl-monitor.jpg

Az S2 sorozat az Acers EcoDisplay vonalába illeszkedik, mivel dizájnja energiatakarékos, kivételesen vékony és higanymentes anyagokat használtak fel előállításához. Az ultra-vékony kijelzők fehér LED technológiával készültek, mely nem tartalmaz olyan veszélyes anyagokat, mint például a higany, vagy a halogén gázok. Továbbá a hagyományos CFFL kijelzőkkel összehasonlítva, az S2 sorozat akár 68%-kal is képes kevesebbet fogyasztani.

Az Acer eColor Management rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy képesek legyenek finomhangolni a kijelzőt a színmegjelenítés meghatározásával, a munka jellegétől függően: adat, média, mozi vagy képek. Az Acer Adaptive Contrast Management (ACM) dinamikusan igazítja a kontraszt-arányt az ultra-éles képek elérése érdekében. Minden jelenet elemzésre kerül, majd kockáról kockára minden részletet beállít a rendszer, hogy növelje a színminőséget, a fokozatosságot és a részletgazdagságot, főleg a homályos és fényes képek esetében. Az Acer eDisplay Management segítségével pedig lehetővé válik a színkalibrálás és a kijelző teljes körű kezelése. Minden egyes különböző alkalmazásokhoz vagy fényviszonyokhoz behangolt felhasználói beállítás elmenthető és gyorsan elő is hívható.

Az Acer S2 kijelző sorozatra 3 éves szervizgarancia érvényes.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés