Connect with us

technokrata

Új szuper-zoom objektív a Nikontól

Smart home

Új szuper-zoom objektív a Nikontól

Megújult a DX-formátumú fényképezőgépekhez fejlesztett Nikkor VR szuperzoom objektív.

A Nikon bejelentette az AF-S DX Nikkor 18-200 mm f/3.5–5.6G ED VRII objektívet. A rázkódáscsökkentéses ˝szuper-zoom˝ Nikkor objektív a népszerű AF-S DX VR Zoom Nikkor 18-200 mm f/3.5–5.6G IF-ED modell helyébe lép, és mind funkcióit, mind pedig képminőségét tekintve felülmúlja elődjét.

Robert Cristina, a Nikon professzionális termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: ˝A 11,1x-es zoom és a csodálatosan kiegyensúlyozott kialakítás jóvoltából ez az objektív ideális választás a mozgásban lévő, könnyen utazó fotós számára. A 18-200 legújabb módosításai a felhasználóinktól kapott értékes visszajelzések alapján születtek˝.

Az AF-S DX Nikkor 18-200 mm f/3.5–5.6G ED VRII teljesen új zoom-mechanizmussal van felszerelve, mely kiküszöböli a ˝csúszás˝ néven is ismert, kellemetlen jelenséget, amikor a megdöntött objektív a saját súlyától elmozdul. Az új zoom záró kapcsoló szállítás közben is behúzott méretben tartja az objektívet. Az AF-S DX Nikkor 18-200 mm f/3.5–5.6G ED VRII objektív Super Integrated Coating nevű javított, többrétegű lencsetag-bevonata csökkenti a szellemképeket és a tükröződést, ezáltal jobb képminőséget és kontrasztot kínál.

Az objektívben megtalálható a Nikon exkluzív VR II rázkódáscsökkentő rendszere, mely lehetővé teszi, hogy a fotós akár négy lépésközzel hosszabb záridőt alkalmazzon, mint VR használata nélkül, minimálisra csökkentve a fényképezőgép rázkódása által okozott elmosódást. A optikai VR rendszer a keresőben megjelenő képet is stabilizálja, ezáltal pontosabb automatikus élességállítást és komponálást tesz lehetővé, valamint gyenge fényben állvány használata nélkül is könnyebb fotózás.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp