Connect with us
Hirdetés

technokrata

Munka határok nélkül: új Dell Latitude Rugged Extreme

Dell 7230 Rugged Extreme

Kütyük

Munka határok nélkül: új Dell Latitude Rugged Extreme

Munka határok nélkül: új Dell Latitude Rugged Extreme

A Dell Technologies bemutatta az új Latitude 7230 Rugged Extreme tabletet. Ez a prémiumkategóriás táblagép kiemelkedő teljesítményt és hatékonyságot nyújt a helyszíni munka során, megfelel a megbízhatósági követelményeknek, és ellenáll a szélsőséges környezeti viszonyoknak. Az üzemektől a mentőegységekig, a sivatagtól a sarkvidékig mindenhol megállja a helyét.

A teljesítmény új szintje, a környezettől függetlenül

A piac legkönnyebb1 és legerősebb2 , 12 colos, rugged táblagépe, a Latitude 7230 Rugged Extreme 12. generációs Intel® Core™, akár i7-es processzorokkal és integrált Iris Xe videókártyával rendelkezik, így kiváló teljesítményt nyújt útközben. Mindez Wi-Fi 6E-kompatibilitással3 és kettős szélessávú hálózati támogatással egészül ki, ami nagyobb sebességet eredményez alacsonyabb energiafogyasztás mellett.

Dell 7230 Rugged Extreme

Dell 7230 Rugged Extreme

Világszínvonalú fejlesztések a szélsőséges munkakörnyezetben dolgozó felhasználók igényeire szabva

A Dell 7230 Rugged Extreme táblagép jobb akkumulátor-üzemidővel, megnövelt kijelzőmérettel, valamint a Rugged táblagépek védjegyeként ismert strapabírósággal is rendelkezik.

  • A táblagép környezettől függetlenül akár 20 órás4 akkumulátor-üzemidőt biztosít a dupla, használat közben cserélhető akkumulátornak köszönhetően. Ez a tulajdonság kiemelten fontos többek között a gyártóipari műszakokban dolgozók számára, katonai alkalmazások esetén vagy készenléti alakulatoknál.
  • A 16:10-es képarányú kijelző 13 százalékkal nagyobb aktív képernyőfelülettel rendelkezik az előző generációkhoz képest, aminek köszönhetően a Dell 7230 Rugged Extreme a legnagyobb5 képernyőfelülettel rendelkező, 12 colos rugged táblagép. Az akár 1200 nites fényerősségnek köszönhetően az adatok közvetlen napfényben is megtekinthetők. A kesztyűben is működtethető érintőképernyő emellett eltérő körülmények között is gondoskodik a könnyű kezelhetőségről.
  • A 7230 Rugged Extreme táblagép megfelelt a 120 cm-es magasságból történő leejtési teszten, illetve –29 °C és 62 °C közötti hőmérsékletteszten is, hogy ellenálljon a legszélsőségesebb körülményeknek. A táblagép IP65-ös minősítést kapott a porral, szennyeződéssel és vízzel szembeni kiemelkedő ellenállóság terén, és a veszélyes helyszínekre vonatkozó opcionális tanúsítással a rendkívül veszélyes környezet sem jelenthet gondot.

A modell esetében a biztonságra kiemelt figyelmet fordítottak a fejlesztők. A 7230 Rugged Extreme-re előzetesen telepített Dell TPM 2.0 ControlVault™ egy speciális hardveralapú hitelesítőeszköz, amely beépített titkosítással segít a felhasználóknak az adataik védelmében és kezelésében. További biztonsági megoldások is elérhetők, amelyek segítenek a különösen bizalmas vagy titkos adatok védelmében, beleértve az érintéses vagy az érintés nélküli intelligenskártya-olvasót, az infravörös kamerát a Microsoft Windows Hello alapú arcfelismeréshez, valamint az érintős ujjlenyomat-leolvasót.

Úgy terveztük a táblagép portjait, hogy állandó 5G teljesítmény mellett egyszerre Wi-Fi-, GPS- és WWAN-kapcsolatra is beállíthatók legyenek, a gyorsabb és hatékonyabb videóstreamelés és fájlmegosztás érdekében. A 7230 Rugged Extreme emellett testre szabható különféle iparágakhoz és OEM-megoldásokhoz az opcionális vonalkód-leolvasóval, illetve HDMI- vagy Fischer USB-csatlakozóval. A nagy teljesítményű (legfeljebb 2 TB méretű2) NVMe SSD-meghajtó szerszámok nélkül eltávolítható és cserélhető.

A kiegészítők új rendszere

A Dell 7230 Rugged Extreme táblagéphez új és újragondolt kiegészítők is elérhetők, amelyek a mobilitás, az ergonómia és a strapabíróság közötti elengedhetetlen egyensúlyt képviselik.

A táblagép kettős reteszelésén keresztül közvetlenül csatlakoztatható billentyűzetnek köszönhetően gyorsan válthat a teljes értékű billentyűzetes használatra. Alternatív megoldásként az aktív toll rugalmasságot és sokoldalúságot biztosít, ha gyors reakcióra van szükség. A továbbfejlesztett tartozékok, mint a vállpánt, a 360 fokban forgatható kézfejpánt, valamint az állítható merev fogantyú segítenek abban, hogy a táblagép biztos társa legyen a munkavégzőnek és igényeinek.

A 7230 Rugged Extreme táblagép 2022 végére világszerte elérhető lesz. A rugged eszközöket nagy mennyiségben alkalmazó vállalatok a táblagépflottákat zökkenőmentesen helyezhetik üzembe, kezelhetik és biztonságossá tehetik a felhő segítségével. Ezen felül további támogatás érhető el az olyan nagyvállalati szolgáltatások formájában, mint az egy munkanapon belüli helyszíni támogatás és a prediktív ProSupport-eszközök.

Dell 7230 Rugged Extreme

Dell 7230 Rugged Extreme


Lábjegyzet:

1 A Dell belső elemzése alapján, ahol a Latitude 7230 Rugged Extreme kezdőtömegét hasonlítottuk össze a versenytársak 12 colos, rugged táblagépeinek kezdőtömegével, a 2022. áprilisi, nyilvánosan elérhető adatok alapján.

2 A Dell rugged laptopok CPU + tárhely + memória + grafikus vezérlő + Wi-Fi standard kombinált specifikációját összehasonlító belső elemzése alapján, ahol a Dell Latitude 7230 Rugged Extreme laptopot hasonlítottuk össze a Panasonic Toughbook 33 és Getac F110 laptoppal, a 2022. áprilisi, nyilvánosan elérhető adatok alapján.

3 A Wi-Fi 6E szabvánnyal kompatibilis útválasztó szükséges hozzá. Az útválasztót külön kell megvásárolni. A Wi-Fi 6E-kapcsolat csak bizonyos országokban érhető el. Az elérhetőséggel kapcsolatos kérdésekkel forduljon szolgáltatójához.

4 A Mobile Mark 14 teljesítményteszt adatai alapján.

5 A Dell belső elemzése alapján, ahol a Dell Latitude 7230 Rugged Extreme képernyőméretét és képarányát hasonlítottuk össze a versenytársak 12 hüvelykes, teljes mértékben strapabíró táblagépeivel, a 2022. áprilisi, nyilvánosan elérhető adatok alapján.

6 Elérhető 2023 februárjától. A kezdeti maximális tárhelykapacitás 1 TB.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés