Connect with us

Hirdetés

technokrata

Munka határok nélkül: új Dell Latitude Rugged Extreme

Dell 7230 Rugged Extreme

Kütyük

Munka határok nélkül: új Dell Latitude Rugged Extreme

Munka határok nélkül: új Dell Latitude Rugged Extreme

A Dell Technologies bemutatta az új Latitude 7230 Rugged Extreme tabletet. Ez a prémiumkategóriás táblagép kiemelkedő teljesítményt és hatékonyságot nyújt a helyszíni munka során, megfelel a megbízhatósági követelményeknek, és ellenáll a szélsőséges környezeti viszonyoknak. Az üzemektől a mentőegységekig, a sivatagtól a sarkvidékig mindenhol megállja a helyét.

A teljesítmény új szintje, a környezettől függetlenül

A piac legkönnyebb1 és legerősebb2 , 12 colos, rugged táblagépe, a Latitude 7230 Rugged Extreme 12. generációs Intel® Core™, akár i7-es processzorokkal és integrált Iris Xe videókártyával rendelkezik, így kiváló teljesítményt nyújt útközben. Mindez Wi-Fi 6E-kompatibilitással3 és kettős szélessávú hálózati támogatással egészül ki, ami nagyobb sebességet eredményez alacsonyabb energiafogyasztás mellett.

Dell 7230 Rugged Extreme

Dell 7230 Rugged Extreme

Világszínvonalú fejlesztések a szélsőséges munkakörnyezetben dolgozó felhasználók igényeire szabva

A Dell 7230 Rugged Extreme táblagép jobb akkumulátor-üzemidővel, megnövelt kijelzőmérettel, valamint a Rugged táblagépek védjegyeként ismert strapabírósággal is rendelkezik.

  • A táblagép környezettől függetlenül akár 20 órás4 akkumulátor-üzemidőt biztosít a dupla, használat közben cserélhető akkumulátornak köszönhetően. Ez a tulajdonság kiemelten fontos többek között a gyártóipari műszakokban dolgozók számára, katonai alkalmazások esetén vagy készenléti alakulatoknál.
  • A 16:10-es képarányú kijelző 13 százalékkal nagyobb aktív képernyőfelülettel rendelkezik az előző generációkhoz képest, aminek köszönhetően a Dell 7230 Rugged Extreme a legnagyobb5 képernyőfelülettel rendelkező, 12 colos rugged táblagép. Az akár 1200 nites fényerősségnek köszönhetően az adatok közvetlen napfényben is megtekinthetők. A kesztyűben is működtethető érintőképernyő emellett eltérő körülmények között is gondoskodik a könnyű kezelhetőségről.
  • A 7230 Rugged Extreme táblagép megfelelt a 120 cm-es magasságból történő leejtési teszten, illetve –29 °C és 62 °C közötti hőmérsékletteszten is, hogy ellenálljon a legszélsőségesebb körülményeknek. A táblagép IP65-ös minősítést kapott a porral, szennyeződéssel és vízzel szembeni kiemelkedő ellenállóság terén, és a veszélyes helyszínekre vonatkozó opcionális tanúsítással a rendkívül veszélyes környezet sem jelenthet gondot.

A modell esetében a biztonságra kiemelt figyelmet fordítottak a fejlesztők. A 7230 Rugged Extreme-re előzetesen telepített Dell TPM 2.0 ControlVault™ egy speciális hardveralapú hitelesítőeszköz, amely beépített titkosítással segít a felhasználóknak az adataik védelmében és kezelésében. További biztonsági megoldások is elérhetők, amelyek segítenek a különösen bizalmas vagy titkos adatok védelmében, beleértve az érintéses vagy az érintés nélküli intelligenskártya-olvasót, az infravörös kamerát a Microsoft Windows Hello alapú arcfelismeréshez, valamint az érintős ujjlenyomat-leolvasót.

Úgy terveztük a táblagép portjait, hogy állandó 5G teljesítmény mellett egyszerre Wi-Fi-, GPS- és WWAN-kapcsolatra is beállíthatók legyenek, a gyorsabb és hatékonyabb videóstreamelés és fájlmegosztás érdekében. A 7230 Rugged Extreme emellett testre szabható különféle iparágakhoz és OEM-megoldásokhoz az opcionális vonalkód-leolvasóval, illetve HDMI- vagy Fischer USB-csatlakozóval. A nagy teljesítményű (legfeljebb 2 TB méretű2) NVMe SSD-meghajtó szerszámok nélkül eltávolítható és cserélhető.

A kiegészítők új rendszere

A Dell 7230 Rugged Extreme táblagéphez új és újragondolt kiegészítők is elérhetők, amelyek a mobilitás, az ergonómia és a strapabíróság közötti elengedhetetlen egyensúlyt képviselik.

A táblagép kettős reteszelésén keresztül közvetlenül csatlakoztatható billentyűzetnek köszönhetően gyorsan válthat a teljes értékű billentyűzetes használatra. Alternatív megoldásként az aktív toll rugalmasságot és sokoldalúságot biztosít, ha gyors reakcióra van szükség. A továbbfejlesztett tartozékok, mint a vállpánt, a 360 fokban forgatható kézfejpánt, valamint az állítható merev fogantyú segítenek abban, hogy a táblagép biztos társa legyen a munkavégzőnek és igényeinek.

A 7230 Rugged Extreme táblagép 2022 végére világszerte elérhető lesz. A rugged eszközöket nagy mennyiségben alkalmazó vállalatok a táblagépflottákat zökkenőmentesen helyezhetik üzembe, kezelhetik és biztonságossá tehetik a felhő segítségével. Ezen felül további támogatás érhető el az olyan nagyvállalati szolgáltatások formájában, mint az egy munkanapon belüli helyszíni támogatás és a prediktív ProSupport-eszközök.

Dell 7230 Rugged Extreme

Dell 7230 Rugged Extreme


Lábjegyzet:

1 A Dell belső elemzése alapján, ahol a Latitude 7230 Rugged Extreme kezdőtömegét hasonlítottuk össze a versenytársak 12 colos, rugged táblagépeinek kezdőtömegével, a 2022. áprilisi, nyilvánosan elérhető adatok alapján.

2 A Dell rugged laptopok CPU + tárhely + memória + grafikus vezérlő + Wi-Fi standard kombinált specifikációját összehasonlító belső elemzése alapján, ahol a Dell Latitude 7230 Rugged Extreme laptopot hasonlítottuk össze a Panasonic Toughbook 33 és Getac F110 laptoppal, a 2022. áprilisi, nyilvánosan elérhető adatok alapján.

3 A Wi-Fi 6E szabvánnyal kompatibilis útválasztó szükséges hozzá. Az útválasztót külön kell megvásárolni. A Wi-Fi 6E-kapcsolat csak bizonyos országokban érhető el. Az elérhetőséggel kapcsolatos kérdésekkel forduljon szolgáltatójához.

4 A Mobile Mark 14 teljesítményteszt adatai alapján.

5 A Dell belső elemzése alapján, ahol a Dell Latitude 7230 Rugged Extreme képernyőméretét és képarányát hasonlítottuk össze a versenytársak 12 hüvelykes, teljes mértékben strapabíró táblagépeivel, a 2022. áprilisi, nyilvánosan elérhető adatok alapján.

6 Elérhető 2023 februárjától. A kezdeti maximális tárhelykapacitás 1 TB.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés