Connect with us

Hirdetés

technokrata

Zöld telefonok

Smart home

Zöld telefonok

Tovább bővül a Siemens HSC Gigaset készülékcsaládja.

Az új Gigaset C470 sorozat zsinórnélküli telefon-készülékeket tartalmaz. Ezek a korszerű DECT-telefonok a Siemens új „zöld” technológiájával készülnek. Az ECO DECT a hagyományos telefonokhoz képest 60% energiát takarít meg és a bázisállomás ill. a mobil rész közti rádió-átviteli energiaszintet a távolságnak megfelelően változtatja, vagy – a mobilrésznek a bázisegységen való dokkolása idején – nullára csökkenti azt, miáltal kíméli az akkumulátor töltését.

A Gigaset C470 és C475 nemcsak mutatósak, hanem értékes, kiterjedt funkcionalitással rendelkeznek. Mindkettő megvilágított, színes, ikonvezérelt kijelzővel, kiváló hangminőségű hangszóróval, fejhallgató-csatlakozóval és 150 helyes telefonkönyvvel büszkélkedik. Kivételesen hosszú ciklusidejű akkumulátoruk 12 óra beszédidőre, illetve 300 óra stand-by állapotra elegendő töltést tárol. A C 475 ezenkívül beépített üzenetrögzítővel is rendelkezik, amely 40 percnyi felvételre képes, távolról lekérdezhető, sőt a beérkezett üzenetről SMS értesítést küld a felhasználó mobiltelefonjára.

A két modell szeptembertől lesz kapható, és még az ősszel mindkettőnek megérkezik az IP-változata is. A C470 ára 70, a C475-é 80 euró. Egy mobil handset ugyancsak 70 eurót kóstál.

Aki az ISDN előnyeivel kíván élni, az négy új Siemens Gigaset zsinórnélküli készülékből válogathat. A Gigaset SX670 isdn-t és a beépített üzenetrögzítővel rendelkező SX675 isdn-t elegáns dizájn és sok kényelmi lehetőség jellemez. A Gigaset CX470 isdn és annak üzenetrögzítős változata, a Gigaset CX475 isdn inkább klasszikus és funkcionális modellek.

Mind a négy új ISDN készülék a „sima” C470-esekhez hasonlóan ECO DECT technológiával gyártott „zöld” készülék.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés