Connect with us

Hirdetés

technokrata

Paul Allen Microsoft társalapító kiadja saját célra gyártott emailprogramját

Laptop

Paul Allen Microsoft társalapító kiadja saját célra gyártott emailprogramját

A befektető két évtizeddel ezelőtt hagyta el a Microsoftot, azóta nem adott ki nagyközönségnek szánt programokat.

A mostani megoldásával az emaileket lehet jobban nyomon követni a Microsoft Outlookban. Allen elégedetlen volt a hatalmas, rendezetlen email áradattal, ezért elkészítették a Filer-t, ami egy kattintás után ajánlatot tesz, hogy milyen mappába lenne érdemes rakni az adott levelet. A program tanulékony, és a felhasználó szokásai alapján próbálja megjósolni, hogy hova kéne kerülnie egy levélnek. A program kipróbálható tesztverziója a www.xiant.com-on érhető el.

A szoftvert a Xiant adja ki, amely milliárdos Vulcan befektetési részlegének tulajdonában van. A cég várhatóan más, eredetileg Allen számára készített programokat is megjelentethet. Korábban nem volt jellemző, hogy személyre szabott alkalmazásait kiadták volna, mint például egy érintőképernyős alkalmazás, mellyel a zenéihez és a videóihoz férhet hozzá bárhonnan, írta meg a Bloomberg.

Bill Gatesszel a Seattle-i Lakeside School magániskolában ismerkedtek meg, ahol közösen írták első programjaikat. A washingtoni Redmondban együtt alapították a Micorsoftot 1975-ben. Allen 1983-ban hagyta el a céget, hogy befektetéseire koncentrálhasson, melyek között megtalálható a Seattle Seahawks amerikai focicsapat, de a Charter Communications is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés