Connect with us

Hirdetés

technokrata

1,2 milliárd dolláros üzlet lehet az Apple Tablet

Laptop

1,2 milliárd dolláros üzlet lehet az Apple Tablet

A következő évben 1,2 milliárd dollárral növelheti a cég eladásait egy tablet számítógép, ami az iPod Touch megnövelt verziója lenne, a Piper Jaffray & Co. szerint.

A cég elemzője szerint az Apple 2 millió tabletet is eladhat jövőre, ha annak ára nem haladja meg a 600 dollárt, ami 3 százalékkal bővítené a bevételeket. A Piper Jaffray szerint a cég a következő évben megjelentet egy ilyen eszközt, amivel a netbookoknak is konkurenciát támaszthat, netezési és filmlejátszó képességeinek, valamint a kicsi árkülönbségnek köszönhetően. A netbookok piaca idén megduplázódik, miközben a teljes PC piac 12 százalékkal zsugorodik, a Gartner szerint.

Az eszköz az iPhone operációs rendszer nagyobb kijelzőre optimalizált, és több alkalmazás egyidejű futtatását lehetővé tevő, módosított verziójával kellene felszerelni, így az Apple App Store-ban elérhető alkalmazások is futtathatóak lennének rajta. A tablet e-könyv olvasóként is megállná a helyét, ami az iTunes-on keresztül elérhető e-könyvek eladásait is megdobhatná, írta meg a Bloomberg.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés