Connect with us

Windows Vista SP1

Laptop

Windows Vista SP1

Első információk a javítócsomagról.

A Vistasp1.net oldal szerint a jelenleg Fiji kódnéven futó Windows Vista SP1 egyelőre hét frissítést tartalmaz, melyekre közvetlen link is mutat a website-ról. Ezek azonban nem szerezhetők be pusztán pár kattintás és egy letöltés révén – a felhasználónak „bizonyítania kell” a Microsoft felé, hogy szüksége van a frissítésekre. Akit érintenek azok a hibák, melyekre javítást nyújtanak az update-ek, annak fel kell vennie a kapcsolatot a Microsoft Customer Support Services-zel.

A frissítések között van olyan, ami a hibernált vistás számítógépek feléledési problémájára nyújt megoldást, van, ami pedig az IBM és Lenovo számítógépek hosszabb operációs rendszer betöltődési idejét orvosolja. Amennyiben valaki PCI-os Expresscard eszközt csatlakoztat egy hordozható Windows Vista számítógéphez, az eszköz bizonyos esetekben nem működik megfelelően – az egyik update ezt javítja. Problémája akadt az operációs rendszernek az optikai meghajtókkal is, de ezekre is született már patch; illetve egy Bluetooth-os nehézséget is ki lehet iktatni a megfelelő frissítés révén.

Arról, hogy mikor jelenik meg egy ilyen javítócsomag, nem közöl információt az utoljára negyedikén frissített weboldal.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom