Connect with us

technokrata

A világ leggyorsabb postása – nagyon penge!

Laptop

A világ leggyorsabb postása – nagyon penge!

A Fujitsu Siemens Computers PRIMERGY BX630 pengeszervere világrekordot állított fel az MMB3 benchmark tesztjén.

A Fujitsu Siemens Computers bejelentette, hogy két 2,6 GHz-es AMD Opteron processzorral ellátott PRIMERGY BX630 pengeszervere új világrekordot állított fel a Microsoft Exchange MAPI Messaging Benchmark (MMB3) tesztjén. A Microsoft Windows Server 2003 és Microsoft Exchange Server 2003 szoftvereket futtató rendszer a 12.008 MMB3 felhasználós teszt során világrekord Microsoft Exchange Server 2003 skálázhatóságot ért el, és ezzel felülmúlta a Hewlett-Packard négyprocesszoros szerverének korábbi világrekordját.


A MAPI Messaging Benchmark 3 (MMB3) az Exchange Server 2003 szoftvert futtató számítógépek teljesítményének és méretrugalmasságának mérésére szolgál. Benchmark-terhelése és módszertana az Exchange Server 2003 rendszerrel dolgozó MAPI szerverek összehasonlításának alapja. Az MMB3 teszten alkalmazott terhelés megfelel a közepes méretű vállalati levelezési környezetekre jellemző terhelési szintnek.

A Fujitsu Siemens Computers világrekorder PRIMERGY BX630 pengeszerverének jellemzői:
-Két darab kétmagos 2,6 GHz-es AMD Opteron 885 processzor, 1 MB L2 gyorsítótárral
-Két 250 GB-os merevlemez az operációs rendszerek és a rendszernapló file-ok részére
-570 darab 36 GB-os winchester az Exchange adatbázis és naplófájlok tárolására.

A PRIMERGY BX630 eredményei:
-87,1 % átlagos CPU-kihasználtság a 12.008 MMB3 felhasználós teszt során
-245 milliszekundumos válaszidő.

A PRIMERGY BX630 része a PRIMERGY Blade Ecosystem megoldásnak amely a BX600S2-es keretrendszerre épít. Web- és terminálszerver farmoktól kezdve az alacsonyabb teljesítményszintű környezeteken át a fejlett adatbázis- és alkalmazásszerver-konfigurációkig, sokféle területen jól használható.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle