Connect with us

Hirdetés

technokrata

Profi Olympus makró és utazó fotós szettek

Laptop

Profi Olympus makró és utazó fotós szettek

Utazáshoz, orvosi, illetve makró fotózáshoz az Olympus több különböző szettet mutatott be az E-330 digitális tükörreflexes fényképezőgép megjelenésével egyidejűleg.

A szettek egyedi, professzionális megoldásokat kínálnak, gyakorlatilag bármilyen alkalmazásra. Az egyes szettek kulcsfontosságú eleme természetesen az Olympus E-330 váz.

Az E-330 a világ első digitális tükörreflexes fényképezőgépe folyamatos előnézeti kép funkcióval. A téma keresőben történő megkomponálása helyett, a fotósok a fényképezőgép nagyméretű, 6,4 centiméter átmérőjű HyperCrystal LCD-jét használhatják erre a célra. Az alkalmazhatóság további bővítése érdekében a kijelző 90 fokkal felhajtható, és 45 fokkal lehajtható, ami egyszerűvé teszi a felvételkészítést és a téma befogását. Az újgenerációs, 7,5 millió pixeles Live MOS szenzor kiváló képminőséget, sebességet és érzékenységet biztosít. A többi Olympus E-Rendszer fényképezőgéphez hasonlóan az E-330 modellben is megtalálható, az Olympustól egyedülálló, Supersonic Wave Filter pormentesítő rendszer, ami megszünteti a vázba jutó, és a szenzorra rakódó por problémáját. A kompatibilitás az E-Rendszer tartozékok teljes skálájával, számos felhasználási területen teszi ideálissá az E 330 fényképezőgépet.

Olympus E-330 professzionális szett
Az Olympus E-330 vázat, ZUIKO DIGITAL 14-54 mm 1:2,8-3,5 objektívet, FL-50 külső vakut és SBC-1 E-Rendszer kompakt rendszertáskát magában foglaló professzionális szett prémium felszerelést tartalmaz, amiben minden benne van, amire egy fotósnak szüksége lehet az induláshoz, a digitális tükörreflexes fotózásban. A kiváló minőségű, nagylátószögű standard zoom objektív gyújtótávolsága 14-54 mm (35 mm-es megfelelője 28-108 mm), és a három aszférikus üveg lencsetagnak köszönhetően, éles képet biztosít. A szettet az FL-50 külső vaku koronázza meg, amely pontos vezérlést tesz lehetővé, és kivételes teljesítményt nyújt az impresszív, 50-es kulcsszám jóvoltából.

Olympus E-330 professzionális utazó szett
A professzionális utazó szett tartalmaz egy E-330 vázat, egy ZUIKO DIGITAL 11-22 mm 1:2,8-3,5 fröccsenésálló objektívet, egy ZUIKO DIGITAL ED 18-180 mm 1:3,5-6,3 objektívet, FL-36 vakut és SBC-1 E Rendszer kompakt táskát, mely utazás közben védelmet nyújt a felszerelés számára. Mindössze két objektívvel óriási, 11-180 mm gyújtótávolság fedhető le (35 mm-es megfelelője 22-360 mm), így a fotósok rendkívüli rugalmasságot élvezhetnek anélkül, hogy egy bőröndnyi objektívet kellene utaztatniuk. Mindemellett az E-330 nagyméretű, több szögben le- és felhajtható, 6,4 centiméter átmérőjű kijelzőjének és előnézeti kép funkciójának köszönhetően az olyan felhasználók, mint például a fotós újságírók, szabadon szemmel tarthatják a környezetet a téma beállítása, és felvételkészítés közben – így biztosan nem maradnak le a következő témáról.

Olympus E-330 professzionális orvosi és makró szett
A kifejezetten orvosi és fogorvosi igényeknek megfelelően összeállított professzionális orvosi és makró szett tartalma egy E-330 váz, fröccsenésálló ZUIKO DIGITAL 14-54 mm 1:2,8-3,5 és ZUIKO DIGITAL ED 50 mm 1:2,0 makró objektív, SRF-11 körvaku szett FR-1 vaku adaptergyűrűvel és egy SBC-1 E-Rendszer kompakt rendszertáska. A 14-54 mm objektív (35 mm-es megfelelője 28-108 mm) általános fotózásra használható, míg az 50 mm Macro objektívvel (35 mm-es megfelelője 100 mm) élethű makró felvételek készíthetőek. Az 1:2 (félméretű) nagyítás 35 mm-es fényképezőgépre vonatkoztatva valós méretnek felel meg (1:1). A körvaku tökéletesen homogén megvilágítást biztosít, rövid távolságról, így a fogakról, bőrről készített felvételek élethűek – gyenge fényviszonyok mellett is. Az E-330 6,4 centiméter átmérőjű LCD-jén az előnézeti kép funkciónak köszönhetően, a szettet használó gyakorló orvosok, a felvételek elkészítése közben, folyamatos szemkontaktust tarthatnak a pácienssel – aki a kereső használata nélkül fotózható le.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés