Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fujitsu Lifebook N6200 – játékra tervezve

Laptop

Fujitsu Lifebook N6200 – játékra tervezve

Az átlagnál jóval fényesebb kijelző és nagyobb teljesítmény jellemzi a kifejezetten asztali PC-k lecserélését szolgálni hivatott új notebookot.

Az N6200-as változat 17 colos kijelzője a Crystal View technológiának köszönhetően az átlagos notebook LCD-hez képest 40 százalékkal fényesebb képet ad. A WXGA+ felbontás megjelenítésére képes képernyő alá a kanadai Ati vállalat egy Mobility Radeon grafikus vezérlője dolgozik: az X600-as 128 MB-nyi saját memória felett rendelkezik és természetesen PCI Express buszon csatlakozik a processzorhoz. Ez utóbbi az Intel második generációs Centrino platformjának egyik alapköve, azaz egy Pentium M lapka.

Beépített sztereó hangszórói fokozzák a multimédiás tartalmak használatának élményét. A Fujitsu mérnökeinek speciális fejlesztésű mélynyomója is helyet kapott az eszközben – habár eget rengető basszusokra természetesen azért nem lehet számítani. Ellátták az úgynevezett Instant MyMedia nevű technológiával is, aminek köszönhetően anélkül lehet a készülékkel tévét vagy DVD-filmeket nézni, zenét hallgatni, hogy az operációs rendszernek be kellene töltődnie – kérdés, hogy ennek mi értelme van egy asztali PC helyére szánt számítógép esetében. További szolgáltatás, hogy az N6200-as televíziós adások rögzítésére is képes.

Operatív tára akár 2 GB-ig bővíthető. Vezetékmentes csatlakozásra (Intel Pro/Wireless 2915ABG) ugyanúgy képes, ahogyan nagysebességű, gigabites Ethernet-kapcsolatra is. Képes magába fogadni a Memory Stick, SD és xD kártyákat, valamint az ExpressCard és a PCMCIA kialakítású bővítéseket. Háttértároló kapacitása két winchesteres kialakításának köszönhetően igen impozáns: 200 GB-nyi adat fér el a két merevlemezen.

Mindez 1800 dolláros indulóáron szerezhető be, egyelőre csak az észak-amerikai kontinensen.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés