Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fényképhű képek az OKI C3000 és C5000 sorozatú nyomtatóival

Laptop

Fényképhű képek az OKI C3000 és C5000 sorozatú nyomtatóival

Az OKI Printing Solutions megújult C3000 és C5000 sorozata komplett választékot kínál gyors és megfizethető árú színes nyomtatókból egyéni felhasználók és néhány fős munkacsoportok számára.

A régi C3000 és C5000 sorozat sikerét továbbvivő, új termékek több változtatással és fejlesztéssel is támogatják az egyéni és munkacsoportos felhasználókat a professzionális kivitelű színes dokumentumok házon belüli nyomtatásában.


A C3200, C5250 és C5450 modellek közvetlenül kiváltják a C3100, C5200 és C5400 rendszereket, míg a C3200n új tag a C3000 családban. Mindegyik gép támogatja a Photo Enhance technológiát, amely révén a felhasználók fotóminőségben nyomtathatnak normál irodai papírra. Ez a jellemző értékes előnyöket kínál mindazoknak, akik szívesen készítenék el házon belül – azaz drága nyomdai szolgáltató bevonása nélkül – az irodán kívüli terjesztésre szánt, profi megjelenésű brosúrákat, posztereket és más anyagokat.

A C3000 sorozattal most azok is átállhatnak a fekete-fehérről a színes technológiára, akiket eddig a magas költségektől való félelem tartott vissza ettől a lépéstől. A sorozat hálózati modellje LCD-vel és opcionális duplex funkcióval egyszerűsíti a professzionális nyomtatási feladatok elvégzését. A hálózati működésre felkészített C5000 sorozat új fejlesztései minden eddiginél magasabb szinten támogatják a munkacsoportok sokszínű és összetett házon belüli nyomtatási feladatait. A megnövelt memória lehetővé teszi a nagyobb, több tárhelyet igénylő dokumentumok feldolgozását. Az automatikus kétoldalas nyomtatás különösen praktikus füzetnyomtatáskor, az opcionális második papírtálca pedig fokozza a papírkezelés rugalmasságát.

Az új C3000 és C5000 sorozat tagjai – elődeikhez hasonlóan – gyors és megfizethető árú, üzleti felhasználásra szánt színes digitális rendszerek. Kielégítik minden olyan cég igényeit, amely fontos szempontként kezeli dokumentumai professzionális megjelenését, ám mindeddig kompromisszumot kellett kötnie a színes nyomtatás költségei, minősége vagy sebessége terén.

˝Az új C3000 és C5000 sorozat jól szemlélteti, miként törekszünk az ügyfeleink és dolgozóik egyedi igényeit kielégítő színes nyomtatási megoldások fejlesztésére. Különösen büszkék vagyunk az új Photo Enhance technológiára, amely minden cégnél és felhasználási területen életre kelti a házon belül készített színes nyomatokat˝ – nyilatkozta Érdi-Krausz Gábor, az OKI Systems Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Az új C3000 és C5000 sorozatú nyomtatókat 2005 májusától lehet megvásárolni az OKI hivatalos viszonteladóitól.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés