Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj színes multifunkciós készülékek az OKI-tól

Laptop

Vadonatúj színes multifunkciós készülékek az OKI-tól

Az OKI Printing Solutions bemutatta a világ első, kimondottan kis- és középvállalatoknak szánt, egymenetes technológiával működő, színes A4-es többfunkciós készülékeit (MFP).

A C3000 és C5000 nyomtatók bevált technológiáját alkalmazó C5500 sorozat két tagja – a C5510 MFP és a C5540 MFP – a gyors, professzionális és megfizethető árú színes és fekete-fehér A4-es multifunkciós készülékek iránti piaci keresletre reagál. E készülékek felhasználóinak többé nem kell kompromisszumot kötniük a színek, a sebesség vagy a költségek terén, ráadásul mentesülhetnek a rugalmatlan, fénymásolóra vonatkozó bérleti szerződések kötöttségeitől.


A mikrovállalkozások és a KKV-k megbízható többfunkciós rendszere egy csomagban biztosítja a hálózati és kétoldalas színes illetve fekete-fehér nyomtatás, a hálózati szkennelés, a másolás és a PC-faxolás képességét.

Célfelhasználói korábban gyakran kirekesztettnek érezték magukat, mivel nem tudták megfizetni a nagyobb vállalatoknak szánt MFP-k fejlett dokumentumkezelési és nyomtatási jellemzőit. Tekintve, hogy az IDC kutatási eredményei szerint az MFP-t vásárló felhasználók több mint 85 százaléka kiemelt szempontnak tartja a dokumentumkezelést, a különleges hálózati szkennerfunkciót is kínáló C5500 sorozat kedvező fogadtatásra számíthat a piacon.

A C5500 előnyei azonban nem merülnek ki a gazdaságos működésben és a hatékony dokumentumkezelésben. Néhány további jellemző: emelt szintű produktivitás (a rendszer sebessége meghaladja az egyfunkciós nyomtatók többségére jellemző szintet); helytakarékos kialakítás (csupán egy gépnek kell helyet keresni az irodában négy helyett); egyszerű használat (minden funkció ugyanarról a vezérlőpanelről irányítható); kényelem (az MFP-ket a munkacsoport megosztva használhatja hálózati nyomtatásra/szkennelésre).

˝A házon belüli színes nyomtatásra, fejlettebb dokumentumkezelése, vagy csak egyszerűen nagyobb produktivitásra vágyó KKV-k gyakran úgy érzik, hogy eszközeik gátolják őket a továbblépésben. A C5500 sorozat megfizethető árú, gyors színes és fekete-fehér többfunkciós rendszereivel zavartalanul fejlődhetnek˝ – nyilatkozta Érdi-Krausz Gábor, az OKI Systems Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

˝A kategóriájukban egyedülálló C5500 MFP-k hálózati szkennerével a felhasználók a hálózaton keresztül, azonnal archiválhatják dokumentumaikat, és közvetlenül a többfunkciós rendszerről is éppoly egyszerűen e-mailhez csatolhatják a beolvasott képet, mint személyi számítógépükről˝ – tette hozzá.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés