Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar fejlesztésű azonnali üzenetküldő rendszer

Laptop

Magyar fejlesztésű azonnali üzenetküldő rendszer

TerraChat Communication System – új, ingyenesen letölthető instant messaging szoftver a piacon.

A magyar fejlesztésű programmal chat szobákat hozhatunk létre. Ezek a szobák minden TerraChat felhasználónál megjelennek; emellett fejlett adminisztrációs lehetőségek állnak rendelkezésre. A szoftver további előnye, hogy használatával rácsatlakozhatunk otthonról a céges hálózatunkra, Interneten át összekapcsolhatunk magánhálózatokat.

Természetesen lehetőség van azonnali üzenetek küldésére, beépített és egyéni hangulatjelek használatára. Érdekesség, hogy megvalósíthatók webkamerás beszélgetések is, illetve játszani, file-okat küldeni és fogadni is lehet az alkalmazással. Kényelmesebbé teszi a használatot a kedvencek lista, amire felvehetjük ismerőseinket, barátainkat, kedvenc szobáinkat.

Ha már szóba került a file-küldés: magán file-szerver létrehozása is megoldott. Barátainkkal, ismerőseinkkel megoszthatunk file-okat, katalógusokat, mindezt gyors és egyszerű jogosultság kezeléssel. Maga a file megosztás a DC++ hálózatokhoz hasonló, de támogatott a Project alapú megosztás is (ilyet használnak a BitTorrent rendszerek). A szoftver rendelkezik keresőmotorral.

További funkciók: többnyelvű támogatás, Interneten és helyi hálózaton is működik, beépített önfrissítő programmal bír (ami gondoskodik arról, hogy a felhasználók értesítést kapjanak a továbbfejlesztésekről; a frissítéseket a rendszer a felhasználó kérésére letölti és telepíti), folyamatos fejlesztés, rövidesen MSN, ICQ, AOL és AIM támogatás stb.

Minimális rendszerkövetelmények: Celeron II-es processzor (legalább 633 MHz), 32 MB szabad fizikai memória, 18 MB szabad terület a merevlemezen. A támogatott operációs rendszerek listája: Windows 2000 Professional/Server, Windows XP Home/Professional, Windows Server 2003.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés