Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Creative Ultra webkamerák

Laptop

Új Creative Ultra webkamerák

Az új, asztali és hordozható számítógépekhez tervezett webkamerák olyan, fejlett technológiákat vonultatnak fel, mint például az ultraszéles látószögű lencsék, vagy az USB 2.0 csatoló.


A Creative bejelentette két új webkameráját, melyek új csúcsmodelljei a cég WebCam termékcsaládjának – a Creative WebCam Live! Ultra-t és a Creative WebCam Live! Ultra for Notebook-ot. Mindkét kamera a legfejlettebb hardvertechnológiákat ötvözi az átfogó szoftvercsomaggal a legjobb képminőség, rugalmasság és funkcionalitás érdekében.

Kiváló képminőség
Mindkét kamera a jóminőségű CCD érzékelők fényes, tiszta és részletgazdag képalkotását használja ki, ultraszéles látószögű lencsékkel párosítva, amelyek 50 százalékkal szélesebb látómezőt kínálnak hogy képkockánként még több hasznos tartalmat láthassunk. Mozgóképek esetén akár VGA (640×480) felbontást, állóképek esetén akár 1,3 megapixeles interpolált képfelbontást támogatnak, gyors USB 2.0 csatlakozással, amely lehetővé teszi a videojel zökkenőmentes merevlemezre mentését akár 30 képkocka/másodperc sebességgel is. A digitális zoom (4x) tovább növeli a képalkotás rugalmasságát.

Intelligens funkcionalitás
A csúcsminőségű videoalapú kommunikáció támogatására a webkamerákhoz többfelhasználós intelligens arcfelismerő szoftvert mellékelünk, amely automatikusan felismeri és követi a felhasználókat. A mellékelt Creative mikrofonos fejhallgatóval együtt ezek teljes video és fotószerkesztési, valamint szélessávú azonnali üzenetkezelési megoldást jelentenek. A gazdag szoftvercsomagban megtalálhatóak video és fotószerkesztő programok, multimédiás, e-mail és webkamera alapú kommunikációs alkalmazások, távfelügyeleti, mozgásérzékelő, időközönkénti rögzítés és egyéb biztonsági opciók.

Praktikus kialakítás
A WebCam Live! Ultra for Notebook biztonságosan rögzíthető a notebook képernyőkre a Power Grip segítségével. A WebCam Live! Ultra for Notebook a Creative innovatív háromféleképpen alkalmazható állványát használja, amely lehetővé teszi, hogy asztalra, CRT, vagy LCD monitorhoz rögzítsük.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés