Connect with us

Hirdetés

technokrata

Epson AcuLaser C1100: kis méretű, de nagy tudású színes lézernyomtató

Laptop

Epson AcuLaser C1100: kis méretű, de nagy tudású színes lézernyomtató

A népszerű Epson AcuLaser C900 utódja, az Epson AcuLaser C1100 gazdaságosabb, mint a legtöbb szokásos egyszínű nyomtató.

Ezzel a nyomtatóval még egyetlen színnel is hihetetlenül alacsony költséggel lehet nyomtatni. Az új Epson AcuBrite toner élénk színeket és részletgazdag képet nyújt. Külön megvásárolható duplex adagolóval akár 210 g/m2 súlyú papírra is lehet vele nyomtatni. Sebessége is lenyűgöző: egyszínű nyomtatást esetén az első oldal 9 másodpercen belül elkészül. A nyomtatóhoz mellékelünk egy szoftvercsomagot is, mellyel egyszerűen lehet professzionális anyagokat készíteni. Az Epson Web2Page szoftverrel pedig a kinyomtatni kívánt weboldalak átméretezhetők a papírméretnek megfelelően. USB Hi-Speed (USB 2.0 kompatibilis) és IEEE 1284 párhuzamos interfészen keresztül a nyomtató bármilyen vállalati hálózathoz csatlakoztatható. Az Epson AcuLaser C1100 nyomtató 600 dpi felbontást biztosít, amely az Epson RIT (Resolution Improvement Technology) felbontásnövelő technológiával 2.400 dpi-re növelhető. A papíradagolóba 180 lap helyezhető, de csatlakoztatható a nyomtatóhoz egy 500 lapos papíradagoló is. Az új, professzionális lézernyomtató januártól lesz kapható Magyarországon hozzávetőleg 100 ezer forintos ajánlott végfelhasználói áron. Az Ethernet 100BaseTx / 10BaseT interfésszel rendelkező Epson AcuLaser C1100N modell végfelhasználói ára 125 ezer forint körül várható.


Új Epson AcuBrite toner
Az optimális színek elérésében kulcsszerep jut a tonernek – az Epson AcuBrite tonert tartalmazó új, színes lézernyomtató kimagasló minőséget nyújt: a kisebb és fényesebb festékrészecskék kiváló színhűséget biztosítanak. Az új fejlesztésű festék színezőanyag és viasz homogén elegye, amely egyenletesen oszlik el a papíron. A mikrorészecskék törésmutatója kicsi, ami optimális fényvisszaverődést tesz lehetővé, így a teljes színspektrum konzisztensen verődik vissza a papírról.

Átfogó szoftvercsomag
Az Epson AcuLaser C1100-hoz mellékeljük az ˝Office Ready Essential˝ nevű sokoldalú nyomtatást segítő szoftvert. A kb. 150 sablon segítségével gyorsan megtervezhetők professzionális brosúrák, bemutatók, szórólapok, meghívókártyák, üzleti nyomtatványok stb. Az ˝Office Ready Essential˝ programmal gyorsan és egyszerűen lehet képeket szerkeszteni és PDF anyagokat tervezni. Az Epson ˝Web2Page˝ program weboldalak nyomtatásához készült: segítségével a weboldalak tartalma automatikusan átméretezhető a papírméretnek megfelelően, emellett a programmal a képernyőn is megtekinthető a kinyomtatni kívánt oldalak képe. Ezáltal a papírfelhasználás jelentősen csökkenthető.

Az Epson AcuLaser C1100 főbb jellemzői:
-A4-es színes lézernyomtató; maximum 25 lap/perc egyszínű és max. 5 lap/perc színes nyomtatás
-Az első lap 9 másodpercen belül elkészül (egyszínű)
-Alacsony költségek, különösen egyszínű nyomtatás esetén
-Office Ready Essential szoftver mellékelve (körülbelül 150 sablon, képszerkesztés, PDF-terv)
-Az Epson Web2Page programmal optimalizálható a weboldalak nyomtatása
-Egyszerű üzembe helyezés és kezelés
-180 lapos lapadagoló; külön vásárolható hozzá 500 lapos lapadagoló
-Maximum 210 g/m2 súlyú papír
-Külön megvásárolható duplex egység
-600 dpi nyomtatási felbontás; az Epson AcuLaser színes felbontásnövelő technológiával és az Enhanced MicroGray technológiával a felbontás 2.400 dpi-ig növelhető
-Egyszerűen csatlakoztatható hálózathoz
-USB Hi-Speed interfészek (USB 2.0 kompatibilis), IEEE 1284 párhuzamos interfész; Ethernet (100BaseTx/10BaseT) csak az Epson AcuLaser C1100N modellhez
-Az Epson AcuBrite toner kiváló nyomtatási minőséget biztosít
-Gazdaságos tonerfelhasználás és különálló tonerpatronok
-2005 januárjától kapható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés